Pa dober dan,
Vidim da ste bile vse danes bolj zgodnje. No jaz ponoč po obrokih okoli kolovratim, tako da dopoldne potem potegnem
.
hator vse kar lahko rečem je samo "kapo dol". Kok ur dela pa je v eni taki torti?
dudica v P - jaz jo imam namen vzet s seboj, flaške pa ne, ker upam da dojenje steklo.
klistir - hmmm ne vem, mogoče sem čudna ampak jaz si želim da mi ga naredijo. Nekako imam občutek, da bom bolj sproščena, ker drugače bi me samo skrbelo koliko ostalega bo prišlo zraven ven. Saj vem da so vsega navajeni ampak to mi je pa ena stvar ki poleg rezanja presredka upam da se ne zgodi. Lahko me vsi gledajo tam dol, me ne moti, to da bi zraven ven še kaj prilezlo pa bi me motilo oz. bi mi bilo nerodno pomoje. Tako da če mi ga ne bodo sami naredili, ga bom zahtevala da mi ga naredijo.
BB - Ja to so res same znane osebnosti. Žal ne berem Nove, Lady in podobnega, tako da meni sta bila poznana samo 2. Sem se kar malo zamislila nad sabo, kako da ne poznam več naših ekstradnikov
. Je pa res da trič trači mene nikoli niso zanimali, tako da sem tu totalni neuk. Jih moj
več pozna kot jaz
. Je pa tako da jaz verjetno bom gledala to, ker vsi okoli mene gledajo in smo imeli potem vedno ob vikendih skupno gledanje in komentiranje, tako da sem mogla vsaj nekaj poznat kaj se dogaja. Predvidevam da bo za tega BB isto, s to razliko da vmes rodim predno bo konec hehe.
porodniška - jaz jo nastopim jutri. Ne morem verjet kok gre hitro.
kahlica - Hehehe si sploh ne predstavljam kako zgleda to. Še nikoli nisem šla na kahlico. Kam pa ti jo porinejo, saj ne moreš ležat pa met rit v luft
. A to vstaneš al ti ji kar na posteljo dajo? A je to kaka mala zadeva? Mi je kar nerodno ampak res si ne predstavljam kako to zgleda
.
aleunam - mislim da je dobro da so ti to prej odkrili, tako se vsaj ve in da dobiš antibiotik. Denar tu sploh ne igra vloge, ga zapraviš za večje bedarije kot je to.
torba za v P - Jaz sem ravno začela na kup nosit in da pripravim vse. Tako da do petka bo pripravljena v celoti. Mam še par stvari za dokupit. Čez 1 teden smo donošeni in je res čas da pripravim.
metaxa ti kar počivaj, velikokrat počivanje dela čudeže. Drugače pa 36 tednov, je že kar veliko, tako da večjih problemov ne bi smelo biti, sploh če so ti dali inekcijo za razvoj plučk.
Drugače pa ta teden se pri nama postavlja končno tudi previjalna in posteljica. Včeraj končno prišel malar in se je ugotovilo da v spalnico pač vse fizično vse ne gre, tako da bomo sedaj imeli v spalnici samo posteljico, previjalna pa gre v dnevni prostor (imam skupaj kuhinjo - dnevno). Po svoje še bolje, ker imam v tem prostoru tudi vodo in smeti, bo še lažje. Tako da za v torek je obljubljeno da bo previjalna že stala, potem pa začnemo prat
. Ko bo vse stalo na svojem mestu, pa se celo stanovanje še generalno počisti in potem lahko samo še čakamo. Tako da bebika naj ene 2 tedna še malo počaka, da vse uredim.
Evo pa je spet cel roman nastal. Se moram navadit sprot pisat in ne vse naenkrat
.