IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Upam, da bodo lepši dnevi čimprej, da operem še cotke. Danes sem še kupila prehodni pajac v NKD, kot ga je objavila škorpijonček (kje pa je ona?). Ful mi je všeč, ampak sedaj pa res več ne grem nikamor! Bodo morali zaprti vse štacune pred mano. [image]

, hej hej...tukaj sem...nismo še šli v Rim

. Dans mam sicer dopust, drgač pa še načeloma delam do nastopa porodniške - še dobra dva tedna, vmes pa še 6 dni dopusta koristim. Sam moram povedat, da je men doma tko dolgčas, da je kr fajn it na šiht.
Sem vesela, da si nabavila pajacek, a ni cartkan? Pa čist nevtralen, tudi če bi bil drugi jenči nasprotni spol. Pa tam sem že kar dost svari kupila, če imajo bodije po 3€, pa hlačke po 3€, se pa res splača.
A morda katera ve, kdaj pride nakazilo namesto paketa. Jst sem dobla odločbo konec septembra, pa ne vem ali naj pričakujem da bo nakazano v oktobru? Sem gledala na našo spletno stran CSD in so prav napisani roki nakazil (kdaj kaj nakazujejo), sam ne vem, če že spadam v oktober. No, meni se zdi logično, da bi blo, če gre za pomoč pri nakupu otroških stvari. Drugače pa ta teden šibam za porodniško rihtat, smo čakali še na septembrsko plačo, da jo lahko notri zavedem.
Drgače smo kar OK, trebuh kar dosti otrdeva, pa se spravim počivat, v desno rebro me skoz nekaj tišči, včas imam mravljince, mali pa tud razgraja in res se mi zdi, da vsak dan točno iste ure. Juhej, ponoči če bo tko kot sedaj, bomo imeli mir. Konča okoli 23h, pa prične takrat ko se zbudimo za na šiht. Ok, saj vem, da bo na začetku treba še kaj večkrat, sam če bi blo pa kasneje tako, smo pa itak zmagal. Ja ni kaj, priden peb bo tole, čist po mamici

.
Smo v 34. tednu, počakmo še mal, zarad mene lahko pri 38 trkat na vrata, ki mu jih bom z veseljem odprla...bo porodniška toliko daljša

, pa še vreme bo morda lepše.
No, se še kaj oglasim.