Bravo

. Moja v.d. tast in tašča sta tudi daleč od popolnosti, ampak saj tudi jaz nisem idealna

. Se pa znam zadržat in si mislim svoje...
Mueller in modrčki, jaz si ga včeraj nisem kupila, ker mi ni bil ok. Mi bolj potegnejo tisti iz DM, ki imajo spodaj elastiko (udobje), dražji so pa le 2 eur, zato si bom še enega tam kupila. Je pa to stvar okusa oz. udobja

. Nameravala sem v kakšni športni trgovini kupit še kakšno trenerko za domov iz porodnišnice, pa nisem nič našla

, zgornji del super stal (upoštevaje nezapenjanja, ker bo šel trebušček vsaj malo proč), spodnji pa 5 cm prekratek ali preširok

. Bom šla v ponovni lov za samo zgornjim delom, spodnjih imam še nekaj ok...
Prehrana in dojenje, mene tudi zelo zanima, kaj se sme in kaj ne. Jaz sedaj jem praktično vse, od morja oz. dopusta naprej (žal) tudi sladkarije... Izogibam se le surovemu mesu, svežim sirom, ipd. oz. tisti hrani, ki se ji moram zaradi toxo...
Hujšanje, ja, definitivno, ko bo čas zato. Tudi mene pa bolj kot kg moti ohlapna koža oz. pomanjkanje kondicije...
Še eno vprašanje imam, pogovarjale smo se o prekuhavanju dudic, jaz sem jo kuhala na zmernem ognju 5 minut in je takšna kot nova (fajn sem jo zbrisala), je pa v cuclju pri eni ostala voda - kako to dobim ven?
Še drugo vprašanje, si masirate presredek? Jaz sem se včeraj prvič spravila nekaj probavat, pa ni šlo, zato sem odnehala. Vam gre?
Zdaj pa malo na sprehod z mami, ker sem danes sama, jutri pa obisk 5 tednov stare dojenčice, ki je od rojstva (51 cm) zrasla točno 6 cm. Se pravi, da je v enem mesecu prerasla št. 56, uf, nisem si mislila, da je to tako hitro... Jaz sem se založila za silo tudi s št. 62, ampak večina je le 56.
Bodite v cvetju!
< Sporočilo je popravil phelps -- 9.10.2010 16:11:33 >