Dobro jutro,
Hvala še enkrat za dobre želje. Trenutno je noter samo še zaradi preiskav, tako da tudi če se kaj začne bo verjetno lahko zraven. Sem kar malo lažja ko vem, da je možnost da vseeno pride, če se bo kaj začelo.
IZVIRNO SPOROČILO: novemberska
Nekje sem brala, da zdaj naj ne bi nosil lupinice v P, ampak da malega zaviješ v dekico in odneseš iz P, lupinica pa v avtu
, ker 4 leta nazaj si moral priti obvezno z lupinico v sobo po otroka. kako je zdaj???
Nam so v MŠ v Lj porodnišnici, prejšnji mesec, rekli da naj bodoči očka pride z lupinico, tko da nevem nisem nikjer nič slišala da bi blo kaj drugače
Za LJ P lahko rečem, da ko čakam vidim očkote in vsi imajo lupinico v roki, tako da mislim da je še vedno aktualno. Sem pa videla eno mamico odhajat tudi tako, da ga je imela zavitega v dekico ampak je očka zraven imel lupinico vseeno v roki.
Patronažna - Nam je v MŠ rekla da nam pripada 1 obisk pred porodom, ločen od tistih ki so po porodu in če ima katera željo da samo pokliče in se dogovori. Meni se to ne zdi potrebno.
Toreba za v P - Je skoraj napakirana, manjka mi nederček za dojenje. nekako v teh dneh nisem utegnila skočit ga kupit. Grem danes ali jutri ko bom odhajala iz bolnice. Drugače pa imam kar problem, ker tele vložki poberejo ful prostora in sem že 3 potovalke zamenjala ker so bile premajhne, v še večjo pa ne grem, ker to je le vseeno za 3 dni. Kok velke potovalke pa imate ve? Jaz imam sedaj kar v vikend kovčku (manjši kovček na kolesih).
žurka ob rojstvu - moj ima že vse splanirano in fešta definitivno bo. No vsaj bila je v planu. Pri trenutni situaciji je sedaj vse pod vprašajem ampak močno dvomim da bi si ji odpovedal.
Tako, zdej pa je že mami tu, da uredive spalnico, ker posteljica še ne stoji in sedaj je pa zadnji čas da jo postavimo. Tako da danes je na vrsti generalna v spalnici, da bodo potem moški lahko samo postavili posteljico.
Lepo preživite dan.