Tudi jaz nimam drugih izvidov v MK kot izpis ctg in izvid za streptokok. No, pa podpisano izjavo za epiduralno in napotnico. Vse ostalo je vpisano.
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Sem pa pri Petru dobila komlet posteljnine in sta bila kovterček in prevleka v enem... meni se je zdelo kar fajn, je pa res da je Peter spal brez tega samo v spalni vreči, ker je vse zbrcal iz sebe, kakor hitro je to znal naredit...
Tudi jaz imam pripravljeno spalno vrečo. A naj poskupam otroka navaditi na njo že od prve noči doma? Pa pokrijem tudi, a ne? Sicer nam oče ponavadi ful kuri, ampak jaz mam že zaradi sebe rada v sobi zaprt radiator in mogoče malo hladneje. Bom sicer vse prilagajala otroku (bom videla, če postane hladen), ampak približno me zanima.
Glede nakazila sem bila tudi jaz presenečena, sem mislila, da bo jutri, ko je 15.

A se porodniška nakazuje različno od občine do občine ali dobimo vse 15.? Če sem začela z P 4.10., dobim prvo novembra ali decembra?
MalaNeli, meni je enihpar ljudi reklo, da se mi je buši spustil. Kaj pa vem, meni se zdi približno enako, je pa res, da ga jaz vidim vsak dan in mogoče ne opazim sremembe. Drugače me matra glih ne, no, najhujše mi je postalo obračanje v postelji in vstajanje. Med ležanjem na boku mi vsa ta teža začne dokaj hitro pritiskati na rebra.
Uživajte danes še za ostale!