IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
tejkaz, kako se pa JAša počuti čez dan, ker nič ne spi?
Hm, sej v bistvu spi. Ravno danes sem hodila z lučko k njemu, ker mi je res ni bilo jasno kako je to mogoče da skoraj celo noč bedi, in je cel dan zelo dobre volje. In fant spi. V spanju me kliče in se umiri ko začuti da ga pobožam. In toliko časa me kliče, dokler me ne začuti. Danes sem vstala samo 4krat - luksuz.
Poskus spanja v otroški sobi se ni obnesel. Ko sem se pogovarjala z Evo, da bo spala pri atiju, jaz pa z Jašem, je rekla da ne. Da hoče ona spat z mano, ati pa z Jašem. Pa sva se že strinjala da bomo tako naredili, ko Jaša ni hotel zaspati, ker Eve ni bilo v sobi. Cela zmeda. Sicer je bila pa to res dobra ideja, hvala vsem. Bomo še poskušali.
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Kaj pa če bi se s tvojim malo menjala, da npr. 2x ti ustaneš 2x pa on Saj ti imaš prav tako službo kot on..Kaj je bilo pa z mami?
Pri Jašu ponoči veljam samo jaz. Če gre moj tja, ne velja, moram iti jaz. Z mami je bilo pa to, ker očitno pač misli, da ima moj bolj pomembno službo kot jaz. No, saj v resnici jo ima, ampak tudi jaz si zaslužim spanje. In je rekla, kako je bogi, ker mora ves neprespan v službo. Sem jo vprašala kaj pa jaz in je rekla, da saj jaz tudi, ampak on je pač bolj bogi. In mimogrede dodala, da če mu bom kaj rekla, kaj očitala, mi bo enkrat vse vrnil in me lahko pusti. WTF??? Saj zdaj se že obnaša kot da ni bilo nič, iz tega našega nespanja dela svetovni problem, vsi sosedje že vejo da ne spimo in da je moj zelo bogi ker mora neprespan v službo.
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
A prakticirate bodyje tudi tiste, pri katerih so otroci že suhi?
Še nismo suhi. Pravzaprav nam še niti enkrat ni uspelo lulat v kahlico. A je sploh še kdo takšen?? Bodyje bo nosil vsaj do pomladi, ker verjetno ne bo suh prej. Če pa bo, bom pa potem razmišljala kaj mu oblečt. Odvisno kaj bo lažje.
Buhtlčk, ne razumem te najbolje. Misliš da Jaša ne spi, ker čuti da sem jaz preobremenjena s službo in ostalimi zadevami? A misliš da bi lahko to bilo? Bom poskušala popoldan misliti samo na lepe stvari
Sandra, a ti imaš v Ljubljani službo?
Bella, hvala
Clara,

za Kalčija.
Katja, upam da se vam vrtec poštima. Vzgojiteljice kar opozarjaj na stvari ki ti niso všeč. Sicer pa stopi do ravnateljice vrtca. In upam da dobite prosto mesto v zasebnem vrtcu.
Krysia, pozdravite se. Za kavo pa velja.
Uf,
Gajka, pester vikend. Enkrat sem šla z Evo čez to. Bili smo na igrišču v Šentilju. Tekla je čez igrišče in se spotaknila in z glavo zadela v betonsko ograjo. Smo dali vse te preizkave čez, ni pokazalo nič. Zdaj eno leto po tem, se ji pa na čelu pozna brazgotina. Ne brazgotina na koži ampak kot da bi bila lobanja vdrta. Ko sem zadnjič čakala na izvide v laboratoriju sem govorila z njeno pediatrinjo in sem ji to omenila. Kasneje sem jo pripeljala pokazat in je rekla da to ni tako nedolžna stvar kot izgleda. Med kožo in lobanjo se ji je naredil hematom, ki raste. Najboljša rešitev bi bila, da še enkrat pade in se ji tisti hematom predre, če se pa to ne bo naredilo, bi pa naj pri starosti 5 let (prej ne delajo takšnih operacij) šla na operacijo da bi ji ga izrezali. Da naj to opazujem in če bi videla da se zelo povečuje, naj kar hitro pridem k zdravniku. Padce na glavo je treba opazovati še dolgo po tem ko so se naredili.
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Kako hitro po vročini lahko gre otrok v vrtec? A lahko gre v vrtec, če mu teče iz nosa, drugih bolezenskih znakov pa nima?
Kot je Naty napisala (
Naty, helou, sem te pozabila poklicati, te bom danes popoldan, če ne pozabim), v vrtcu smrkajo od septembra do maja. Če samo smrka ali če kašlja, vročine pa nima, lahko gre kamot v vrtec, ker drugače bi eni bili celo jesen, zimo, pomlad doma. Res je pa, da se s tem začne verižna reakcija na druge otroke in vsi zbolijo. Zato nekateri krivijo vrtce za bolezni. Res je da se otrok naleze v vrtcu, ampak lahko bi se tudi v trgovini, lahko bi se na igrišču... Nekateri otroci z boleznijo reagirajo na spremembe. Sprememba za njih je bila vrtec, zato jih veliko zboji že po prvih dneh.
Vilika, čestitke za dobro službo.
Mi smo tudi še zdravi. Vsaj to

Danes so nam radiatorje poštimali, menda zdaj vsi grejejo in so zelo lepi. Zdaj bomo počasi menjali še okna in žaluzije. Ko bo pa to, pa še kuhinjo.
Nič, grem delat.