Gajka, hvala za kofe. Paše, čeprav smo spali celo noč kot polhki
. Kaja Lina ima sicer tudi malo nahod, a HB samo malo smrka in čez noz govori. Lepo pihava in še z baby vacom pucava nos, zvečer ji dam eno kapljico Operila, da lahko diha in je spala celo noč.
Upam, da ji ne bo šlo naprej, ker vsi v vrtcu smrkajo.
Včeraj šla tudi lulat na kahljico, kakat hoče pa v plenico
. Tako da mi ostajamo pri bodyjih, za enkrat.
V vrtec rada gre. Seadj zjutraj svojo vzgojiteljico heca in jo vsako jutro sprašuje:''Ela, kje je pa kavica?'' Ker je zadnjič pomagala Eli-vzgojiteljici iti v drugo igralnico po ostale otroke in je imela Ela v roki kavo. Pa ji vzgojiteljica reče, da je pridna, ker ji pomaga peljati otroke. Kaja Lina pa pristavi:''Pa kavico''
.
Glede dretja. Tudi jaz nimam ideje, ker se tudi Kaja Lina na vsake toliko spolne, nekaj zamomlja in se potem dere, ker je kao nihče noče razumet.
Pa bolj ko ji pravim, da naj se umiri in mi pove, kaj želi, da bova uredili, bolj se ona dere. Potem grem stran in jo pustim. Ko se umiri, se zmeniva. Ne vem, kaj jim je z temi izpadi, ampak očitno nekaj želijo doseči. Ponoči pa to sanjajo in podoživljajo, mogoče
. Kaj vem. Mislim pa, da sta kar prav ravnala. Saj res ne veš, kaj bi naredil.
Pa luštna Zara!
Upam, da boste zrdavi in bo krst uspel. Pa še vreme bo menda celo malo boljše!
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
ZM, zdaj si me pa zrajcala s temi Name it izdelki..pa kje to nabaviš?? A je v Lj tudi kakšna njihova trgovinica?
http://www.monsa.si/ tukaj si poglej kje vse so njihove lokacije. Mislim, da imajo potem v vseh tole firmo. Res pojdi si pogledati imajo res kul stvari! Vsaj za punčke! Pa mislim, da pri fantkih ne zaostajajo!
Glede copat je pa tako, da v vrtcu naj bi imeli s trdim podplatom - se kaj polije, hodijo v kopalnico...Meni se zdijo Cicibanovi zato zakon.
Pa super za zobek!
Katja, naj se Jan čimprej pozdravi. Pa upam, da se kaj pametnega dogovorite na sestanku v vrtcu. Da je mogoče vse to le začetna zmešnjava in da bo bolje.
Mi imamo pa danes roditeljski sestanek.
Pa zvečer bom šla verjetno na pilates.