Dobro jutro!!
jazzy....uživajte na dopustu!
NiNiBo...ti pa jutri potuješ a ne? Varno in srečno pot vam želim in da bo Neo lepo prenesel vožnjo z letalom. A se nam boš kaj javljala iz Severa
?
benika...in kaj počnejo z Manjo tam, je na kisiku, antibiotikih? Upam, da vse skupaj Manja pogumno prenaša. Manji še nove pikapoke
, tebi pa en topel objem
A si srečala v bolnici tudi bambinco in njeno Zojo? Kako sta?
Mi smo pa že nazaj s Kranjske - moramo malo logistiko naštudirat,ker opoldne rata Bor tako zaspan, da se ne da nič več z njim naredit.
mi smo si vedno dan organizirali tako, da smo zelo zgodaj šli od doma, ker je Anej pač jutranji tip in je bil ob 12h-13h že čista koma (ko je bil mlajši seveda), tako da smo potem ob tej njegovi uri za spanje že pičili domov iz izleta, da je potem v avtu odspal. Seveda smo bili ponavadi priv na smučišču al pa če smo šli na kako prireditev smo bili vedno prvi tam. Pri nas se pač dan začne med 6h in 7h. In to vsak dan.
lasje...meni ne odpadajo. HB!
H&M....včeraj sem bila v Šparu in sem vidla, da imajo ful nekaj znižanj na 3 in 5 ali 7€. Tak da če kaj rabite, se splača. Jaz sem za darila malce nakupila.
No jaz sem zdele ravno po zajtrku, bom pa še mamo povabila na kavico malo za družbo, pa še malce Jakoba pocrkla. Jakob zdele spi v ležalniku. Mene pa čaka en kup perila za zlikat, zložit iz sušilca in dat kakšno novo rundo prat.
tiste, ki že imate otroke....a mam samo jaz takega packa malega doma, ampak jaz moram skoraj vsak dan prat bundo/kombinezone, rokavice. Dobro da vsega vsaj po 3 komade, da sfolgam vse to. Ga ne omejujem v igranju zunaj, naj počne pač kar počne, ampak umazan pa tak pride notri, da je groza.
Lep začetek tedna vam želim.
LP Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 13.12.2010 8:33:57 >
(T. Pavček)