writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

14.12.2010, 10:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.12.2010, 10:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.12.2010, 11:08

clock-img

kajča

pencil-img

595

no meni pa zaradi mraza ne užge avtouser posted image user posted image , najbrž zmrznil disel, če se čez pol ure ne odtaja, me žal ne bo.

clock-img

14.12.2010, 11:27

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

zdele ste pa ze na kavici a ne...sporocte kako ste se mele cvekeuser posted image

clock-img

14.12.2010, 10:36

clock-img

benika

pencil-img

7793

Zdej že vse vesele odvijajo novoletna darilauser posted image

clock-img

14.12.2010, 10:46

clock-img

tannya

pencil-img

628

Ja, jaz sem se tudi veselila...paje šlo vse narobe.Sem prosila Tinko, da me opraviči na srečanju. Živa je bila celo noč pokonci, zgleda fajn prehlad, jaz pa kašljam še bolj kot včerajuser posted image . Tako, da čepiva doma in upava na boljše čase. V četrtek imava cepljenje in verjetno bo tudi to odpadlo.

clock-img

14.12.2010, 10:52

clock-img

kajča

pencil-img

595

no midve sva ostale doma, benika kako je z Manjo?

clock-img

14.12.2010, 11:06

clock-img

nenka7

pencil-img

500

danes je reees lepo, ampak samo od znotraj na ven, iz toplega zavetja dnevne sobice user posted image tako da midva tudi nisva rinila v tole zmrzal, bo že še priložnost, da katero od vas še spoznam. upam pa vseeno, da so kolosej ogreli in da so se tudi štajerke pripeljale v ljubljano. a je katera kaj pofotkala??

mi smo v redu, malega čuvam, da se mi ne prehladi, komaj čakam da jutri pičiva proti večeru na gorenjsko, ker prej imamo še novoletno zabavo s sodelovci in jih bom šla malo pogledat. potem pa malo v varstvo moje mami, ki komaj čaka user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

clock-img

14.12.2010, 11:35

clock-img

benika

pencil-img

7793

Tannyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kr priznaj, da si ostala doma zaradi likerčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga dobiš na prvi kavici, ko se srečamouser posted image

Kajča, je vas tudi kej ujelo? Upam, da ste zdravi.

Manja...jah, kaj naj rečem. Včeraj popoldne je dobila kisik, infuzijo so ji pa odklopili, vendar so ji jo zjutraj priklopili nazaj.Poleg vsega ima sedaj vnet še uček. Ima potrjen RSV in posledično tega bronhiolitis. Je pa danes za malenkost boljše volje kot včeraj, pa tudi poje malce več. Vročine pa HB zaenkrat nima več (vsaj nekaj).

Je predlagala zdravnica, da naj vzamem oba fanta ven iz vrtca. Mogoče ne bi bilo narobe, ampak da sedaj vzamem Benija zadnje leto pred šolo ven...a a, no go. Tudi Jakob je začel v vrtcu napredovati tako govorno kot socialno in če ga sedaj vzamem ve bo šlo le vse nazaj...a a no, go. Bomo Manjo pač malce bolj pomerkali. Žal je tako, ko imaš enkrat več otrokuser posted image

clock-img

14.12.2010, 12:18

clock-img

kajča

pencil-img

595

benika midve sva doma, ker nama ne vžge avtouser posted image

Uboga Manja, upam, da se čimprej pozdravi in odstavi od kisika in infuzije. Tudi nama so na Jesenicah rekli, da naj vzamemo otroka iz vrtca, pa ne bom, ker v vrtcu uživata, jaz pa tudi doma sama z Bino. Prejšnjo porodniško sem imela oba doma, pa smo se bolj prilagajali starejšemu, kot dojenčku, pa ravnotako smo fasali rotavirus. Če se bodo bronhiolitisi ponavljali bomo pa ponovno premislili.

clock-img

14.12.2010, 12:38

clock-img

Anonimen

joj vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje in  user posted image  mamicam!

kaj je pa naš mali princ naglumil? bradavice imam zaradi res pogostega dojenja zadnje par dni popolnoma razpokane (zgleda da imamo spet poskok v rasti in kar naprej je) in sem mu že predvčerajšnjim dala zvečer AM pa si potem stisnila mleko, včeraj sem si ga pa prej stisnila (sem dobila samo 80ml) in potem ponudila AM. no, že predvčerajšnjim se je kremžil ampak je le zagrabil flašo (zgleda da je bil dovolj lačen), ampak je čez eno uro zahteval še zizo, sem domnevala da zaradi crtljanja ampak zgleda, da je pojedel samo toliko AM, da ni bil več sestradan... včeraj pa sem mu prvo dala svoje mleko po flaški potem pa sem mu ponudila še AM (sem prav videla, da bi še jedel). ampak F. je zagnal taaaaaakšno histerijo, da dol padeš! se je odločil, da on pa tega nagnusnega mleka že ne bo pil... potem ga je še šraufalo in okoli 23:00 se je končno pokakal, ga previjema, ga itak podojim in mali je prvič po dolgem času zaspal šele ob 23:30. pa ko vedno spi najkasneje ob 22:00, ponavadi med 21:00 in 21:30.

clock-img

14.12.2010, 14:09

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

benika - mislim da prav ravnas in mas fanta v vrtcu - virusi so pa vsepovsod - na embalazi v trgovini itd tko da se jih zal ne mormo losat,je res da je v vrtcu tega velik a tko k pravis -bolj se bo na pupo pomerkaluser posted image

clock-img

14.12.2010, 15:04

clock-img

benika

pencil-img

7793

Alo kofetarce, kje ste??? Samo zaradi vašega poročila visim na netuuser posted image Kaj ste dobile, kaj ste podarile, je bila obdarovanka vesela? Jih je v Koloseju kap trofnila? So Štajerke prišle? GOVORTE BEJBE, GOVORTE!!!

clock-img

14.12.2010, 15:20

clock-img

tannya

pencil-img

628

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Alo kofetarce, kje ste??? Samo zaradi vašega poročila visim na netuuser posted image Kaj ste dobile, kaj ste podarile, je bila obdarovanka vesela? Jih je v Koloseju kap trofnila? So Štajerke prišle? GOVORTE BEJBE, GOVORTE!!!

Jaz sem tudi radovednauser posted image . Moj otrok zgleda bolje kot zjutrajuser posted image . Je možno, da je bila samo nenaspana, ker ponoči nič ni spala?

clock-img

14.12.2010, 15:44

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Jaz sem tudi radovednauser posted image . Moj otrok zgleda bolje kot zjutrajuser posted image . Je možno, da je bila samo nenaspana, ker ponoči nič ni spala?

Čist možno. Mene pridi pogledat zjutri, sem ko zombi. Sej pol je bolš, ko se najem in še eno kitico odsmrčim, ampak zjutri me pa ni za spoznat.

clock-img

14.12.2010, 15:48

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

Alo kofetarce, kje ste??? Samo zaradi vašega poročila visim na netuuser posted image Kaj ste dobile, kaj ste podarile, je bila obdarovanka vesela? Jih je v Koloseju kap trofnila? So Štajerke prišle? GOVORTE BEJBE, GOVORTE!!!/quote]

nooo??? mene tut zanima!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 14.12.2010 15:49:08 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

14.12.2010, 15:52

clock-img

kajča

pencil-img

595

Kaj je zdaj to?Jaz tudi že cel dan čakam na poročilo.

< Sporočilo je popravil kajča -- 14.12.2010 15:53:05 >

clock-img

14.12.2010, 15:58

clock-img

benika

pencil-img

7793

A veste kaj punce, tale ignorantski odnos naših kofetkaric je pa tu mač user posted image . Se bomo me dobile enkrat pred novim letom v KR, se obdarovale, pa nič jim ne bomo povedale user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 14.12.2010 16:00:21 >

clock-img

14.12.2010, 16:04

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

kaj pa ce se vedn cvekajouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 16:25

clock-img

kajča

pencil-img

595

men je tud tu mač user posted image , za KR pa veljauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 16:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.12.2010, 17:07

clock-img

Katalenca

pencil-img

162

Almera, si me prehitela :)

Luštno bilo danes, vreme idealno za na pot, edino malo mrzlo in bravo za štajerke user posted image , da so šle na pot!!
Darila so bila luštna, škoda edino lenca, da se nisem predlagala, da bi kaj spekle in potem bi imele degustacijo user posted image

Zagotovo si bom še kdaj avto rezervirala in se pripeljala v Lj,
sicer smo vas pa pogrešale, sploh pa benika, da bi tvoj liker okušale :) pa čimprej se pozdravite, upam da je Manja že bolje, lahko pa ponovimo srečanje v Kr drug torek user posted image  , sem takoj za

Davidu ima pa spet vneto oko in sem mu res našpricala v oba svoje mleko in archie, kaj predlagaš, pri vsakem dojenju?

Vidim pa da otročički rastejo, da nima samo naš takega podbradka :) in že lepo zalite bedrce, edino lilchy123 je svojo bolančico morala doma pustit, držim pesti, da bo kmalu popolnoma zdrava.

< Sporočilo je popravil Katalenca -- 14.12.2010 17:08:40 >

clock-img

14.12.2010, 17:11

clock-img

benika

pencil-img

7793

user posted image Almera. Hvala za poročilo, za dobre misli, želje....Lepo, da ste uživale, smo vam vse krepko fouš. Drug teden pa se dobimo v KR, a ne? V torek, 21. ob 10.30? Dam za rundo. Mal moram bit optimista, itak pa Manji danes že cel dan trobim, da morava najkasneje do petka it domov, ker imamo drug vikend rezervirane topliceuser posted image

clock-img

14.12.2010, 17:15

clock-img

benika

pencil-img

7793

Vidim pa da otročički rastejo, da nima samo naš takega podbradka :) in že lepo zalite bedrce, edino lilchy123 je svojo bolančico morala doma pustit, držim pesti, da bo kmalu popolnoma zdrava.

Naša ma taka lička ko hrček. So njena mala ustka samo ena črta ne sredi žoge.

Lillchy, kaj pa je s tamalčko? Nič hujšega, a ne da ne? Pošiljam kup

clock-img

14.12.2010, 17:26

clock-img

kajča

pencil-img

595

no končno poročilouser posted image user posted image user posted image , moj avto je že odpeljal mehanik, je zmrnil dieseluser posted image user posted image user posted image , res mi je fuuuuuuuuuuuul žal, da nisem bila z vami, lepo da ste se dobro imeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem