Jutro
Zgleda smo vse, no veliko takih nas je, ki lula ko hidrocentrala
Js nisem danes niiiiič spala
, na wc-ju sem bla ziher ene 7x odkar sma zadremala (pa tak lepo sma zaspala
), pa še ob 5 sem vstala, da sem dragega pelala do službe, ker je blo treba zej avto k mehaniku pelat. Prav jezna sem že bla res, pa neki me je kuhalo, sm bla čist mokra, pol ko sem pa nazaj prišla ob 6, pa zaspat nisem mogla, je tašča že mela akcijo pospravlanja pa je ropotalo iz vseh strani
bubu_bibi buši na sliki je moj ja
slikan včeraj, pa hvala za taki lepi komentar
Je pa res, da je lepo vidit nosečke oz. meni se je ena prodajalka v mercatorju tak nasmejala, ko sem šla mim
Sem mela malo bolj odprte jaknce zej ko je blo toplo, pa top spodi in naredi trebušček tak lepi, da se še sama seb dopadem, ko se gledam v ogledalo
Js sem tudi pod 100 ampak točno ne vem, gledam malo po teh "programčkih", ko vtipkaš datum zadnje mens. pa mi na vsakem drugače zračuna, nekje mam še 96, nekje 92
Ne vem, čis sem zgublena zdej
Kar se tiče materinske, ne vem ka naj rečem. Šla bom, ker je to moj prvi porod, ampak mi tak ni, če vam iskreno povem.
Prav že, ko pomislim, da bom mogla sedet tam 3x na teden po 2 uri,3 tedne
... Bom še razmisla če bom šla na vsako predavanje
Sej ne bo nič hudo, če ne bom šla? V mb v kliničnega bi šla drugače..
Tisti teden, ko naj bi meli predavanja o prisotnosti partnerja pri porodu, bo moj najbrž pop. mogo delat, pa ne vem če bi js pol šla.. Ne vem, bomo vidli, kaj bojo na prvih predavanjih povedli..
Drugače pa zdej, ko ste omenle epiduralno. Js še niti nisem neki ful razmišlala o tem, ste mi pa dale zdej delo
Kr povejte še kakšno izkušnjo s tem tiste, ki ste dale že to skozi, če hočte
Vse je dobrodošlo
Aja pa punce, če katera ve, sem neki slišala, da je treba dat vse uhane pa to ven med porodom, oz. pred ?
Beeo dobrodošla
spetko pazi nase pa na bejbija pa srečno
No za tole knjigico bom pa js tudi pogledla, pa da malo prečekiramo
Drugače pa vreme je super, nekej je deževalo ponoči,lepo namočlo travico pa drevesa (vse je začlo tak super cvetet
) ampak zdej že lepo sije sonček spet, tak da super
Lep dan vam želim pa pazte nase