Mismis, sem ugotovila, da mi danes ne bo zneslo, da poslikam voziček in lupinico, zato sem našla zelo lepo fotko kar na netu (čeprav raje sama fotografiram). Jaz sem se odločila za Bambino World...te znamke sicer prej nisem poznala, jo pa ima moja soseda in ena prijateljica, ki je pred kratkim rodila, in obe sta navdušeni. Soseda ima točno tak voziček že eno leto in še vedno izgleda kot nov, kljub temu, da ga stalno uporablja. Je pa lepo vodljiv in zelo lahek, pa še lepo se ga zloži. Imam pa točno tak komplet kot na sliki + dežno prevleko + zaščito proti mrčesu + senčnik. Bomo videli, če se bo tudi pri meni tako dobro obnesel. Glede lupinice pa ne vem še katero bom uporabljala, ker imam doma še Chicco-vo lupinico...bom videla katera bo bolj funkcionalna. Mi je pa všeč, ker je voziček v rjavo/bež barvi, ker bo tudi celotna tematika sobice (barva sten, pohištva) v toplih, nežnih poletnih barvah.
rakica82, frcafella...glede baby-booma

v ordinaciji moje G pričakujejo do konca tega leta (če se bodo vse nosečnosti srečno končale...upajmo, da se bodo, a ne) okoli
265 novorojenčkov. A ni to lepo slišat? Jaz sem se kar

, ko sem samo pomislila na vse male nadobudneže, ki bodo stopicljali naokoli.
maca84 
za voziček...glede tvoje zgodbe pa...pomembna sta samo vidva (no, vi 3), ostali pa naj ti govorijo, kar hočejo. Saj, včasih sploh ne veš ali bi se

ali pa

, ko slišiš kake cvetke si izmislijo ljudje. Ti samo sledi svojim občutkom pa bo
Drage moje

, uživajte še naprej,

pa naj vas čim večkrat brcnejo