DOBRO JUTRO/DOBER DAN
...tudi jaz sem ena takih, ki preberejo vse vaše čveke :) vendar nič ne napišem. Za seznam, pregled imam 17.5, ultrazvok pa 18.5. Sem v 27-tem tednu, brcike čutim že pošteno, je kar fajn občutek, ko se premika in veš, da je vse vredu. Morm povedat, da me je v križu zagrabil za pop...it, ker nič ne pazim glede obremenitev, sm mogla že v prvi nosečnosti na fizioterapijo, zdaj je pa hujš, včeraj sem zlezla iz avta, ko me je zagrabilo tako močno, da sem se zjokala...komaj prišla po stopnicah in se stran od sinka obračala, da me ni videl jokat. Mi je rekel: "a boli hrbet mami", sm rekla da ja mjčkn....pa pravi: "oprosti mami"...Kako naj triletniku razložim, da ni on kriv za to. Naućila sem ga, da se opraviči...in to je naredil, vendar ni on kriv. Se mi je kr zasmilil.
...včeraj sem imela posvetovalnico, vse je super, vredu...razen križa. Dobila sem že potrdilo o PDP-ju, tako da bom vrjetno lahko že nekaj papirjev uredila. Komaj dojemam, da ni več veliko časa in bo naša pikica kmalu tu. Komaj čakam
...pa da povem še to, da smo založili novo lupinico, ki se jo imela za sina...jo ne najdemo (zgleda se je založila med selitvijo)...in sem se morala sprijaznit, da jo bo treba še enkrat kupit. Uglavnem, dobila sem rabljeno na bolhi.com in sicer zelo lepo v oranžni barvi, kot novo (lepo ohranjeno) za samo 30eur, ne morem vrjeti, nova je najmanj 120 eur...res sm vesela, spet ena skrb manj. Tako, da voziček imamo, lupinico tudi..posteljico+jogi (pa kovtr, povštrček in preobleke...), cunjic dovolj za sam štart. Potrebujemo samo še previjalno, ampak mislim, da bomo kr na pralni stroj en lesen okvir postavili pa bo še najmanj prostora zasedl, pa še v kopalnici imaš vse pri roki. Potrebujemo, pa samo še prčkarijo (dude, flaške, kremce...take zadeve), to bo še mal počakal. Potem pa smo že pripravljeni na tisti dan D al kako že rečejo.
...v torek 19.tega pa med drugim praznuje tudi moj sinko še uradno tri leta, malček se že veseli, jaz pa tud že komaj čakam na tortico, svečke, darila...in da vidim njegove učke ob vsem tem.
...glede imena imamo pri nas doma že nekaj časa "tiho mašo", tako, da tud približno nevem kaj bo. Mi je pa taščica rekla, da mora otroku dati mati ime, ker bo pač najbolj vedla in je najbolj prav (se mi je fajn zdel, ko je tako potegnila z mano)
...zdj pa mislim, da sem napisala dovolj, glede na to, da ne sodelujem skoraj nič pri debatah...
LEPO SE IMEJTE ŠE V ZADNJIH MESECIH/TEDNIH NOSEČNOSTI