Jutro punce,
danes sva zaceli s 36im tednom oz. 9. mesecem, se mi je zdelo, da bo to cez stoletja, ko sem bila npr. v 6em tednu. Tudi prvi teden doma se mi nikakor ne zdi dolgocasen, kot sem predvidevala. Se vedno pogresam otroke
, ampak sem kar polno zaposlena. Vsak dan kaj malega gospodinjskega naredim, vceraj sva sla popoldan v kino, pa je dan naokoli. No danes grem v solo po en denarcek pa z dragim k zobozdravniku, pa bo tudi ze popoldan.
Od priprav pa, moram se spokat stvari za v P, za Nino je ze vse ready, meni pa manjkajo dokumenti in nekaj ostalih stvari se, pa so povecini kar doma. Cakam tudi ene 3 paketke iz Slovenije, zdajle enkrat bodo otovorjeni postarji zaceli skakljat naokoli. Jasno, da nam bodo stvari prisle prav, ampak bolj kot to, bodo pa imela vsa ta darilca custveno vrednost, ker najina
ne bo mogla ravno dosti casa prezivljat s svojimi slovenskimi starimi starsi.
Skorpjonka tudi ze cisto pripravljena, samo se pranje, nabava pa zakljucena, a ne?
Rakica82, ne skrbi, vazno da imas stvari doma, en dan ko te bo prijelo, bos pa vse to uredila brez problema. Se mi zdi, da najvec casa vzame odkrivanje, kje se kaj dobi, pa odlocitve kje kupit. Si ze na 90% pripravljena tudi ti.
Suziiiika, ce hoces pikico zbudit so mi rekli, naj kaj sladkega pojem in deluje. Po mojem ker so sladkarije energetska bomba. Sicer sem se tudi jaz en dan bolj down pocutila, pa tudi nismo kaj prevec brcali, na cokolade pa je vsaj malo reagirala.
Marjetka15, cestitke za prekrasen vozicek, upam, da se bos po pavje sprehajala naokoli, zaradi vozicka, se bolj pa zaradi
,
MetiLu, upam, da si uzivala v vrtcevski predstavi. Sem prepricana, da vcerajsnji dan ni bil najbolj prijeten zaradi kolesarske scene, ampak tudi ti zdajle malo bolj intenzivno reagiras in sem prepricana, da bo tale zgodba ena od tvojih anekdot, ko bo Janez pripeljal snaho na obisk
.
Daska91, tebe tudi krci hecajo. Jaz vstanem in stopim na nogo in mi dajo mir, dokler se spet ne obrnem
, kaksno navuhano nosecnisko zadevo moram pa tudi jaz imet.
Bubu Bibi in Julijka, sta kot nasi prerokovalki, kaj se nam bo dogajalo, ko bodo nase pikice malo zrastle
. Ta nepredvidljivost in originalnost me vedno znova fascinira pri otrocih, verjetno zato tudi tako strasno rada ucim!
Naj se vam naredi eno fajn cetrtkovo popoldne!