Dobro jutro!
Jaz sem že pri
, možek pa barva balkonsko ograjo... je bilo treba še enkrat it čez...
Potem greva pa v Hofer po prenosni DVD, ki je danes v akciji in še nekaj fasnge. V glavnem, nič posebnega ne bo dogajalo
Včeraj smo šli pa proti večeru spet na sprehod do slaščičarne (cca. 20 min v eno smer, moj trenutni tempo), pa sem se mogla vmes kar malo na klopco vsest, pa si odpočit
mi je tko trebuh dol tiščal na mehur, sem mislila, da mi bo ušlo
niso več tile dolgi sprehodi zame...
A katera lahko svetuje kakšne fajn otroške sandale/superge, ki bi odgovarjale mojmu mulčku
Mamo št. noge 25, za letos sem mu kupila že crocse, ki jih prvo sezono noče nosit
,do sedaj pa skoz; sandale na ježke iz Hoferja, kjer mu palec gleda čez, ker je čuden model; japanke, ki niso za v vrtec...; geox model sandale/superge, ki ga letos žulijo na vseh koncih, lani pa takega modela ni dal iz nog celo poletje
Da o ceni ne govorim
... in vse kar hoče nataknit na noge so ene čist poceni superge, ki jim pravi "za tečt"
v katerih mu je sigurno vroče... Od lani imava še ene mokasine iz Zare, ki so mu šele letos prav, jih niti enkrat še ni obul, niti jih noče, pa še ene geox superge, ki jih imava za deževni dan, če ni potrebe po škornjih. Ne vem no, če se mi že tale tko zmišljuje, kaj bo dal nase, kaj bo šele z našo
???
No, če ima katera kakšno fajn informacijo, ker se mi ne lub zdej pol ljubljane štacun obletat, da bi najdla ene sandale...
Sicer pa lepo bodite