Dan!
Po pričakovanju sem danes tko lena, da se mi je komaj uspelo iz počivalnika zlest in si it kavo skuhat
temperatura pa prav paše
tamavček je bil zjutraj ful priden, sva šla BP v vrtec. Sem nahitro povprašala vzgojiteljico, če je ok, da ostane kakšen teden doma, ko pridemva z Izo iz P in je rekla, da je to kar fajn praksa, da se otrok ne počuti odrinjenega. Pol mi je pa tadruga vzgojiteljica rekla, da jim je že vse razložil, da ga bo babi Heli prišla pazit, ko bo šla mami v porodnišnico
vidim, da tamal vse registrira, čeprav se mi na momente zdi, da me nič ne posluša
Sem imela danes v planu malo posesat, ker nisem že 4 dni
, pa nekaj malega imam za zlikat... ma nimam nobene volje do čiščenja... Iza se tudi tko na počas premika dones, nič eksplozivnega še ni dala od sebe
vreme ...
Punce, mene tud tole špinkanje in zbadanje in krči v dimljah na desni strani dajejo, kakšen dan bolj, kakšen dan manj. Trebuh mi tud en dan skoz otrdeva, spet naslednji dan manj... ni več nobenega pravila
Zadnjič eno noč me je skoz v križu špikalo, pa nisem vedela, kaj je zdej to, no pa je tud nehalo sredi noči... včeraj me je želodec bolel zvečer, sem imela tak čuden pritisk, pa se je tud umirilo... tko da neki se dogaja, kaj konkretnega pa še ne
edino beli tok je postal bolj gost, malo grudast, brez posebne barve ali vonja in prebava je bolj urejena zadnje dni, kar je prov blagodejno. Ma jest sigurno še vsaj 14 dni ne grem nikamor
Če bom popoldan pri volji, bova šla s tamalim v Lj pogledat za kakšne sandale, čeprav se mi zdi, da glede na znižanja, ki so že povsod, ne bo več kaj dost izbire oz. številke za njegovo nogico... Če bo gospdič sploh blagovoljen it v štacuno
No, pridne bodite in lep dan vsem