Dan!
Midve sva iz pregleda in moram povedat, da me praksa pri mojem G prav preseneča
Danes kot rečeno mojega G sploh ni bilo (sigurno je šel možgane spočit v Bešanijo - kraj pri Umagu...) in me je sestra čist ok spedenala. Sem dala vodo, ki je ok, pritisk je ok, sicer spet malo višji, kot je v moji navadi, srček bije lepo in potem me je presenetila, ker me je priklopila na CTG
sploh nisem vedela, da ga po novem imajo in te celo spremljajo zadnjih 14 dni
no, pa ni dogajalo NIČ
Tako, da sem si potem mirne vesti privoščila en šoping
za možeka nabavila darilo in vse potrebno za peko torte jutri, za Izo sem eno luškano majčko z dolgimi rokavi št. 68 (teh mi manjka
, pa še samo 3€ je bila), potem sem pa za Janeza v Deichmanu dobila ene fajn sandale/superge, ki so bile tudi poceni (13€) in upam, da jih bo mulc nosil, če ne jih nesem nazaj, ker mi je prodajalka rekla, da vrnejo denar. Potem sem šla pa še v Kik, kjer sem zanjga nabavila kavbojke z naramnicami, ki si jih tako želi, čeprav jih ne rabi, pa v BC 3 majčke, tudi 50% znižane
zame pa žal nič, ker mi trenutno nič ni prav
...
Vmes sem uredila še zavarovanje za prikolico od čolna, da ga bomo lahko rentali... v glavnem, sem imela aktivno dopoldne. Denarnica je precej lažja, samo je bil to bolj kot ne zadnji šoping za vsaj kakšen mesec in pol
Mala mi še vedno tišči na sramno kost, samo moram priznat, da je zdejle bolje, ker sem se malo sprehodila dones. Ponoči se pa itak kotalim ko nasedli kit in enega boka na drugega, čeprav spim bolje kot en mesec nazaj...
Zdele pa hitim poleg tipkanja jest paradajzek v solati z mocarelo, ker potem letim po tamalga v vrtec in do večera ne bom prišla do računalnika... Itak me bo vlekel spet na sladoled (i teško meni
), pa obljubila sem mu, da greva do sadjarja po lubenico in liziko ... pol bova pa celo popoldne zunaj...
Tolk zaenkrat, zdej do petka nimam časa it v P, pa da vidim, če bodo moji plani zdržali
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 5.7.2011 14:50:12 >