Čer!
Tamal je v mižovcih, moj pred tv, jaz pa tukaj
Julijka, tole žbokanje v mehur in nožnico tud mene matra
prov boleče je
Maca, jaz imam take bolečine kot jih opisuješ že en teden, pa se nič ne dogaja... se mi je pa začelo kot Bubu_bibi po vaginalnem pregledu... je zgleda G malo predrmal vse skupaj, samo se iz tega ni še nič razvilo. Živc pa tud mene oreng zagrabi v desnem kolku, sploh če nerodno stopim... ah, tegobe in težave
men se zdi, da pojma nimam, kot bi bila prvič noseča. Vse to, kar se mi dogaja zdej, se mi v prvo sploh ni in da gre zares sem vedela, ker mi je odtekla voda. Tokrat upam na tak potek kot Julijka: svoji popadki, čimboljše odpiranje, pol pa gas v P. Grem pa v LJ, o drugi opciji nisem niti razmišljala.
Jaz si želim it prej rodit samo zato, ker pri nas delamo velike
, tudi jaz sem bila čez 4 kile, ko sem se rodila... Srčno upam, da bo Iza max. 3800
pa vsaj kakšen cm obsega glave manj kot Janez ... ampak se ji nikamor ne mudi zgleda
Uživa, ko me brca v mehur
Sva pa danes začele z 39. tednom, tako da bi se me počasi lahko usmilila
le pa tamal celo nosečnost pri meni bil na zgornji meji, Iza je pa zdej nekje v drugi tretjini, tako, da malo je le manjša
UPAM
Sva pa dones s tamalim uspela pripravit zibelko, zdej samo še čaka, da jo damo notri pančkat
jo mogoče jutri poslikam, pa dam kakšno fotko v album.
Je bil pa tamal cel popoldan siten ko
... da o sprejetju novih sandalov ne govorim
jih bom kar nazaj nesla, da ne bo še en par čevljev v omari sameval
Bubu-bibi, ne sekiraj se zarad kil, jaz sem se v prvi
tud razpujsala zadnji mesec
pa je potem mali vse popapal
zdej sem malenkost bolj pridna
sem trenutno na + 13,5kg in se redim pol kile na teden...
V glavnem, jutri moram še malo pokidat, pa popoldan torto spečeva s tamalim, v četrtek malo praznujeva z
, v petek pa lahko grem v Rim, ker pol se pa baje pasja vročina začne in mi ni nič do tega vročinskega vegetiranja