IZVIRNO SPOROČILO: juhica
In potem ko sem komaj zaspala, so me dons ponoči, poleg otrok seveda, zbujali mački, ki so težili po dvorišču in terasi - sem šla v spalni srajci ven in zabrisala plastenko polno vode na enga in seveda sem zadela naš avto - upam da ni hujše škode, itak je bolj star...

ti pa si faca
Dobro jutro!
Jaz sem pa tečna dones

Me je tamal zjutraj vrgel iz postelje, ker mu je za posteljo padel en košček iz enega tovornjaka in ga ni mogel ven dobit... pol je pa moj vstal, pa plezata pod posteljo, da sta tisto reč ven dobila... v glavnem v 2 min po bujenju je bila že cela iskalna akcija

pol se pa le spokata iz galerije, da bi jaz lahko še malo poležala, ker sem imela celo noč sprehode na wc

in ne da bi gospod zrihtal tamalga za v vrtec... ne, on je šel na FB igrat igrce

ma k se mi kar odpele... pol moram pa mal

, da se oba hitro zmigata. Ker ponavadi jaz zjutraj Janeza spedenam, ko se pa zgodi, da bi malo poležala, je pa totalen razpust, pol je treba pa vse v 5 minutah narest, da ne zamudita v vrtec
No, sem se malo spihala
Spijem kavico do konca, sestanek na wc-ju, pol neki malega nase vržem, ker bo vroče za znoret, potem grem pa počasi proti P do babce.
Mlavla, a greš ti v LJ na CTG? Sem pa že mislila, da se ti kaj dogaja, ko si bila tako ready tam dol

NO, držim pesti, da boš kmalu zibala. Imam enake občutke, pa je pri meni še 10 dni do PDP-ja
Juhica, tole s temperaturo in hormoni se kar strinjam

jaz zdele res nimam filinga, ker je bil tamal zimski in sem ga takrat oblačila v 2 dolge rokave (bombažni bodi+mako majčka) in bombažne žabice. Ja, samo v to, ker je takoj po vratu dobil vročinske izpuščaje, kadar sem ga oblekla več, npr. bodi+pliš pajacek (za v stanovanju seveda). Zato mi zdej ni jasno, zakaj jih je treba v tej vročini tolk oblečt
No, sej se bomo spet hitro vsega navadile, a ne? Joj, kakšen trenutek sploh ne dojemam, da bomo imeli kmalu spet

...

...

...

...

....

....

....