Dan! Kako smo?
Vidim, da mamo novo mamico in novega julijčka...Nea_tea ČESTITAM!!!
Jst sem bla pa v Postojni na pregledu, ctg OK, po pregledu je G reku, da se še nič ne dogaja, zaprta...Tko da drugi petek ponovimo vajo oz če ne bo prej akcije...Lahko bi bla ne...
Me je una teta na ctg vprašala, če kaj dogaja, pa ji rečem da nič še...In mi reče nazaj, sej prov, ker mamo tako gužvo da bi te lahko sam na hodnik dali...No, v tem času ko sem mela ctg (15 minut) so prišle dve punci s popadki, porodne sobe pa polne...
Ta mala je z mojimi, so šli malo pohajčkat, zdej čakam da jo prpeljejo domov, da gremo malo počivat...Je taka vročina, da nism sposobna delat nič...
juhica, faca...Bogi avtek...
Sam to gonjenje mačk je res zoprno...Zavijajo ko zmešane in te spravjo ob živce!
julijka, glede pulza...Meni je tko lani kar naenkrat narstu pulz na 130...Lahko je od vročine, malo nardijo hormoni...No, jst sem opazla, da mi pulz naraste, ko mi pritisk pade...Takrat sem res adijo...Pij full vode, pa malo v ležečki!
Oblačilca za iz P...Ma jst sem nabavla bombažne hlačke na naramnce in bombažno majčko, pa tudi bodi s kratkimi rokavi mam za vsak slučaj sabo. Če bo full kurlo, mu pač bodija ne bom dala ospodi.
Mam pa doma naštimano oboje...z dolgimi rokavi in kratkimi. Z dolgimi imam itak od ta male (bodiji, hlačke s stopalci, pajacki), s kratkimi sm pa tudi nabavla. Ker pri 35C res ne mislim otroka matrat v dolgih rokavih...Mu dam kratke, pa eno pleničko za pokrit in to je to.
Kaj pa kapica??? A to je nujno? Sej neki jih mam teh bombažnih, sam a v tej vročini se jim daje gor? Mater, sem vsa zgubljena, k Gaja je rojena februarja in je zdej lih vse kontra...
aqua, a si bla na pregledu? In? Sej maybe smo se še vidle...
metilu, a te je dragi razkuru navsezgodi...Sej mene tudi...Smo zmenjeni, da bo vstal ob 8h, da gre še pod tuš in da pičimo, da ne bomo prevč čakali...Ga zbudim, reče ja ja, zdej bom...No, ob 8:30 sm ga še zmeri budila...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 8.7.2011 13:14:47 >