julijka11, rakica82 ... datum so mi popravili praktično takoj na začetku, samo ga jaz nisem nič sporočila sem
, drugače pa se strinjam, par dni gor al dol, tu smo, v nizkem štartu.
metiLu, ti si pa res od sile, zgleda, kot da se ni nič zgodilo, pač par dni te ni blo na forumu, tvoj porod pa je, iz napisanega sodeč, res bil lep, tak kot mora bit. Čestitke za tvojo štručko
Jaz sem za zdaj še kar aktivna, mogoče celo malo preveč... moje stranke me kar ne pustijo pri miru (delam samostojno)... telefoni še kar zvonijo, mejli prihajajo... danes mi je ravno ena napisala: "no, ti pošljem v ponedeljek še podatke, ki jih rabiš"... sej ne vem, ali naj se smejem, al kaj... mogoče pa mislijo, da bom imela računalnik s seboj še v porodnišnici
. Po pravici povedano, pa se ne sekiram prav dosti, ko imam poln kufr, ugasnem računalnik in se ne pustim motit... bojo že preživeli tudi brez mene. Na splošno sem vesela, ker sem se s to nosečnostjo (svojo prvo) zeloooo umirila, veliko manj se sekiram za oslarije, malo bolj mislim nase in na svoje dobro, kar je bilo prej prej izjema... skratka, super zadeva, upam, da to niso samo nosečniški hormoni in da se bo kaj ohranilo tudi kasneje. Če so pa samo hormoni, se bom pa potrudila, da bom čimprej spet
, hi hi!
Kako pa kaj prenašate to vročino, tule pri nas je res pasje (goriška). Na srečo je doma še ok, zunaj pa ni za dihat - še dobro, da nič ne zatekam
. Najhujše mi je ponoči, ko se skoraj vsako noč zbudim prešvicana, si moram na jogi pogrnit brisačo, če ne mi bo kar zgnil...
En leeep dan vam želim, veselo čakanje, uživajte ob kakem kupu sladoleda al ob lubenici
, če uspem, se danes še kaj oglasim, da malo napolnimo te strani. Pa še enkrat čestitke vsem frišnim mamicam!!!