Ker imam ravno par minutk ...
Mi se bomo skuhali
v stanovanju je čez dan 29°C, Iza in Janez pa tole še najboljš prenašata, jaz se kar topim
sej vmes malo shladimo s klimo, samo se moram umaknit v sobo, pa tam ni tako "zabavno"
Danes je spet prišla patronažna, smo se tehtali in malo premalo pridobiva na teži naša mala žabica
No, sej pol smo pogruntali, da je malo lena in se napije začetnega, redkejšega mleka, takaloričnega pa pušča, ker se ji ne ljubi vlečt več kot 10 min... no, pol sem pa punči shecala in ji začetno mleko prej ven stisnila, da je dobila pol tistega direkt za v žilo in ne boste verjele, mi je danes prvič spala 3 urce v kosu
in naslednjo rundo 2 urce in pol
tako, da bomo tud to poštimali
prej se mi je pa prinčipesa priklapljala na eno uro ...
Janez je imel včeraj že malo krize in je nagajal celo popoldne, pa tud spat ni šel in vročina in se nam je vsem kisalo. Danes je dobil veliko več pozornosti, smo skupaj barvali in se igrali in je bil cel dan super. Šli smo tudi na sprehod, kjer so seveda vsi glave tiščali v voziček, pa je hitro nase opozoril
sicer pa se super obnaša do Ize in mi pomaga pri previjanju in med dojenjem mi nič ne tečnari zaenkrat. V ponedeljek gre nazaj v vrtec, mu bova naštimala nekaj slikc in piškotke, da bo malo važen in bo proslavil še v vrtcu, ker je postal veliki brat
mislim, da rabi nazaj svoj čas z vrstniki, ker zdej je taka sprememba doma, da vsi počasi rabimo prit nazaj v "stare" tire...
Mami počasi odklapljam od pomoč, ker nas bo spitala za 10 kg... mi je te dni pomagala malo skuhat (veliko preveč hrane...), pa pospravit, preoblečt postelje, zlikat... take stvari... zdej bom pa kar sama, ker se počutim res super
Punce, še malo zdržite, tale vročina je res pasja. Še malo, pa boste vse držale svoje zakladke v rokah. Tiste, ki pa ste jih ta čas že dočakale, pa ČESTITKE
Se bom potrudila se večkrat oglasit, upam, da nam bo tema na doječkih zalaufala. Tam se še nisem pofočkala. Bom imela drug teden več časa, ko bo šel Janez nazaj v vrtec.
Lepo bodite