Aqua77, za domov sem jo oblekla samo v tanek bodi z dolgimi rokavi in nogavičke, ker je bilo zunaj čez 30°C, notri pa lih en tolk
tud v P so nam jih tako oblačili, ena mako majčka in brez žabic, ker je bilo tako vroče... tako, da sem od vseh pripravljenih cunj sabo oblekla bodi, ki sem ga za rezervo dodala v torbo
tolk o nabavi oblekic za odhod domov
smo pa doma ta teden bili tudi samo v dolgem bodiju, čez dan pa v takem, ki ima samo naramnice. Šele danes, ko se je shladilo, sem ji oblekla dolge rokave in žabice. Smo pa notri na 26°C... Prejšnje dni je bilo pa 29°C
Ima pa naša miš malo zvijanja 1 uro po dojenju, ne pa krčev in upam, da jih tudi ne bo. Tako jo samo malo popestvamo in se sprdka in posračka in je dobra. Jeva, se previjeva, jeva in spi naprej, zdej tudi že kakšno 3 urno pavzo naredi
se pa pri hrani tud nič ne pazim, sem jedla že paradižnik v solati, sveže borovnice, maline, nektarine, marelice, banane in ni nobene reakcije. Res upam, da tako ostane, ker si krčev še enkrat res ne želim.
Janez je bil nad žabo navdušen
čeprav nam je Angležinja naročila napačno velikost (tamalo verzijo, ki gre malemu lih dlan notri, jaz jo že težko nataknem...), ne vem kako sta se to z mojim menila po FB
... nima veze. Zdej jo je preimenoval v kita in jo že dva dni peče na svojem kuhalniku
potem ko pride iz ribolova seveda
Je pa tudi od starih staršev dobil en kup novitet, ki jih še ne dohaja (teleskop, nek motor na baterije, pobarvanke) ... in imamo spet polno sobo igrač
Sem jo danes pospravljala, pa malo v škatle dala stvari, ker je imel vse nametano po dolgem in počez... Je marsikaj odkril, kar je že pozabil, da ima...
Super za seznamček
sem videla, da je Frufru prva rodila "težkokategornika"
upam, da je šlo kot po maslu
Uh, kakšna tišina je zdele pri nas
Janez je šel lih spat, pa možek z njim, Iza tudi še kar nina, men pa mlekarne že spuščajo ... še 20 min jo pustim, pol jo bom pa kar zbudila. Mi je babca naročila, naj jo žez dan kar budim na 3 ure, če bo spala, ponoči naj jo pa pustim. Upam, da kmalu ujamemo en ritem, bujenje ob 7-ih zjutraj je že naštudirala, vse ostalo je pa še po potrebi
Moram it možeka zbudit, ker mora it v DM-a po pleničke, fiziološko in previjalne podloge... Sem si nabavila stvari lih bolj za začetek, pa kupček kar hitro kopni. Jaz še ne mislim okol letat, tako,d a je fino, da ga imam doma
No, pa sem spet malo načvekala
lep dan vsem, tiste ki greste danes rodit pa srečno
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 15.7.2011 12:55:01 >