evo, da se še jaz malo oglasim po vikendu... tudi pri nas se še nič ne dogaja, do PDP imam sicer še 5 dni... sem pa čisto srečna, ker se je končno malo shladilo in se lažje diha in spi
. v trebuhu in spodaj me vsake toliko malo pošpika in prime kak čisto blag krč, ampak mislim, da še ni čas za akcijo.
tudi mene že vsi sprašujejo, če je kaj, pa kdaj bo, pa kaj bo, ha ha... našemu detecu je zgleda še vedno fajn v bušiju in še vedno veselo brca in trebuh zgleda na momente, kot da bi raztegoval harmoniko
. v soboto smo z mojimi in z dragim naredili še par fotk bušija za spomin. mislim, da mi bo kar manjkal, ko ga ne bo več, bo pa veselje toliko večje, ker bomo imeli našo štručko. aahhh...
se mi zdi, da so me ta vikend spet malo hormoni "napadli", sem se tako stulila ene 3x čisto brezveze, mojemu ni bilo nič jasno. je reku "pa kaj se ti dogaja, sploh ne razumem, zakaj tuliš, kot da bi se kaj zgodilo"... potem pa sem se za piko na i še s tavelikim kuhinjskim nožem urezala za prav
.
kako lepo je videt seznam, ki se kar daljša, razmerje
in
je pa tudi prav simpatično. sem mislila, da bodo letos naval fantkov, ker čisto vse punce, ki jih poznam, ki so že rodile letos ali pa še morajo roditi, čakajo fantke (poznam pa jih ene 30
). čestitke vsem, ki že imate svoje otročke v svojih naročjih!!!