IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Pri nas je šla ravno nevihta s točo mimo. Še dobr, da smo meli avto pri sosedu pod streho
naš se je tudi bal grmenja, posebno po tem, ko mu je ena koza v vrtcu rekla, da grmi, ker so bili poredni
, pol smo mu pa razložili, da se oblaki prerivajo v vrsti, kdo bo prvi dežek spustil. da če štejemo ugotovimo, kako daleč se prepirajo. Zdaj pa vedno šteje, ko zagrmi
Mogoče jo bo pomirilo.
sem ji že to vse razložila, pa iz risank pozna in ve, da je to vse potrebno....zgleda je v tistih letih, ko se začnejo takšni strahovi, ki čez čas sami izzvenijo....je drugače tamala še preveč razumska za svoja leta, ničesar drugega je ni strah, kače, pajke ipd. obožuje, konje komaj čaka, da zajaše, gugalnica je vedno premalo zanihana ( po njenem

), tako da upam da bo čimprej izzvenelo...zdaj še zaenkrat ni naredila panike, še okna so odprta in rolete še tudi mamo gor

, mogoče ne bo take sile kot prejšnjič
jao, taki komentarji, ki ustrahujejo otroke so mi tako mimo, da bi jaz tej kozi kakšne .....nataknila
saskam, jutri ti nič ne zavidam...upam, da se ti začne ponoči kaj dogajat...mož ti naj bradavice pomucka ( večkrat dnevno za 10 - 15 min. ), pa seks z izlivom je tudi priporočljiv, pa sproščenost ustnic povezujejo s sproščenostjo in pripravljenostjo MV in pri tem priporočajo vaje za sproščanje ustnic in čeljusti ( hrzaš in žlobudraš kot konjiček )...nasveti so iz knjige Modrost rojevanja
< Sporočilo je popravil julijka11 -- 20.7.2011 13:51:20 >