IZVIRNO SPOROČILO: julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: zabica81
julijka Tvoja mala je pa tak cuker, vidiš masirala bi te po hrbtu
. Pa še počivati ti pusti. Res lepo skrbi zate in za
.
ja, me je presenetila popoldan, ker dopoldan je blo še vse mamica bo to, mamica, mamica, z mamico.....je pa mož bil danes bolj strpen in se mi zdi, da se takoj pozna...je tudi zdaj šla z njim večerjat bp, ko jo je tako lepo povabil zraven
.
...samo kaj, ko bo že jutri verjetno pozabil, kako je njegov drugačni pristop spremenil stvari
je žal pozabil že med večerjo, še bolj pa kasneje....si ni hotela oprati zob z njim, ko sva te midve to zrihtali, je pa postala lačna...mi najprej ni bilo jasno kako, no, pa sem videla, da ni skoraj nič pojedla, ko sta kao večerjala.....pa sem ji dala jesti jaz in je zmazala 2 kosa in to ob 22 zvečer.....pri mizi sem pa jaz stala, ko je jedla, ker več ne morem sedeti

..pa je moj to vedel, in ni prišel niti pogledati

in potem je blo treba še 1x zobke oprati, si jih pa spet ni hotela z njim in ji je začel groziti, kaj ji bo jutri vse ukinil in jo strašiti z zobozdravnikom, da bi lahko počila od jeze

in ko sem ga opmnila na neustreznost mi je pa očital, da jaz ne sodelujem

madona da mi dvigne pritisk...še dobro, da mam drugače nizkega..............jaz ne vem, no, ali je res tak =========ali se počuti ogroženega, ne vem, kaj pri bogu je narobe.........pa je kao full duhoven, pametuje s članki o strpnosti ipd., jaz imam pa praktične izkušnje z delom z ljudmi, njihovo motivacijo, sodelovanjem in to 10 let....

in to uspešno, poterjeno od strokovnih delavcev in inšpekcije
uf, sem spet solato spesnila