Reni, superca da se je rezultat malo popravil. Tako bo lažje čakati na izvide AC
**M**, na tečaj za zgodnjo nosečnost ravno ne bom šla, vsekakor bova pa hodila na ostale tečaje. Moram še mojo G vprašati, kdaj se mi najbolj splača začeti, glede na to, da imamo dva
, znamo iti prej v živo, kot je planirano
.
muki1, dobrodošla med nami
julijka11, držim pestke, da se bo tvoj oče tudi kmalu sprijaznil in razveselil bodočega vnuka/vnukinje. Odkrito povem, da si sploh ne predstavljam tega, da nekdo ne bi bilo vesel ob taki novički. Midva sva se matrala 6. let, za mano sta dve operaciji in 5. postopkov umetne oploditve, pa še abrazija. Ko sva povedala, da nama je uspelo in da bomo imeli celo dva je bilo tako veselje pri domačih, da jih je bilo kar luštno gledati.
juhica, te čisto razumem, tudi jaz kašljam in to noro. Sem se že izselila iz spalnice v dnevno sobo, da lahko naš vsaj malo spi. Glede na to, da on hodi v službo se mora naspati, jaz lahko cel dan po malem spim, ker sem itak na bolniški. Drugače pa tudi meni niha temperatura, tam nekje od 17. do 19. ure imam za 1. stopinjo povišano, vedno vem, kdaj je to, ker me nenormalno zebe, potem se mi pa normalizira in mi je spet vroče.
škrpijonka, edino kar jaz jemljem je Centramed mami, ta ima poleg folne kisline tudi druge vitamine, mi je tudi G rekla, da jih lahko jemjem skozi celotno nosečnost. Poleg pojem pa še kar dosti sadja.
trebuh,
moj se sicer še ne pozna prav dosti, je pa res da hodim okoli večino časa v širokih oblačilih. Če se spravim v kaj bolj ozkega se pa že pozna. Sicer še vedno lahko oblečem svoje stare kavbojke, vendar me pri sedenju tišči gumb, zato smo prešaltali na nosečniške hlače.
Vidim, da imamo kar lepe rezultate nuhalnih, to me zelo veseli, se mi zdi, da je bilo na tej temi že dosti žalostnih novičk