Čer!
No, pa da se malo javim, vidim, da ste se malo razklepetale
Mi smo danes po dolgem času končno zaključili z deli na naši galeriji in sicer smo dobili še ograjo
sem tko vesela, da bo zdej tamal lahko bolj varno hodil po stopnicah... imamo bolj razgibano stanovanje z galerijo nad kuhinjo/dnevno sobo, kjer imava midva "spalnico"...
Ste se pogovarjale o vitaminih... jaz ne jem nobenih, tifol sem pa tud ta teden nehala... jih nisem v prejšnji nosečnosti in jih tud zdej ne bom... če me kaj zdravje pomatra si stisnem sok limone in pomaranče in se s tem napajam, sicer pa se trudim dost raznoliko jest in dost sadnja in zelenjave... seveda z dovolj pregrehami
ej, jaz skoz jem
če ne jem na dve ure mi tok cuker pade, da se včasih tud trest začnem... same vode pa tud jaz ne morem pit, tako, da si kar cedevito namešam, mi še najbolj paše od vsega
spijem pa pomojem max. okol 1,2l tekočine na dan.
Nosečniške kavbojke jaz nosim že kakšnih 14 dni, ker me moje kavbojke tiščijo v pasu in mi je šlo na živce. Sicer pa sem več ali manj v trenirki. Pa tudi pajkice in tunike se da super ponucat. Sem si ravno včeraj v Orsayu kupila eno lušno oblekco/tuniko in eno majico, ki jih bom komot ponucala z velikim trebuhom in še potem, ker sta tak kroj, pa še znižano je bilo
sem pa iskala ene črne hlače v H&M-u in ene nosečniške kargo hlače, pa na rudniku nimajo manjših št. od 40
jaz rabim št. 36. A je katera in CE ali MB opazila v tamkajšnjem H&M-kakšne manjše št.?
Kakšnih nosečniških majic si ne mislim kupovat, ker se dobi primerne kroje tud nenosečniške, samo kakšne hlače pa rabim. Sem moje hlače iz prejšnje nosečnosti posodila vmes trem puncam in sem nazaj dobila ... ajoj...
Še vedno nisva povedala malemu škratku za dojenčka, pa bo treba kmalu, ker bauhi počas raste, se pozna že tud ko nisem napihjena. malo me je strah reakcije, ker bo to zanj velika sprememba. Na moment imam kar slabo vest, ker sploh še ne razmišljam kaj dosti o mali pikici ampak o tem, kako ga bo mladič sprejel
Aja, pa še nekaj o vozekih, mi je bil ful všeč Implast cliper, pa sem ugotovila, da jih v slo ne prodajajo več nikjer
P tud kritike o kvaliteti sem prebrala ...Sedaj pa je moj favorit Jaguar Car S3, samo ga moram it še pogledat. Najbolj važno mi je, da bo šel v moj avtek... Pri prvem sem imela Quinny speedi-ja, pa sem skor znorela z njim
edino fajn je bila vodljivost in kolesa za vsak teren... ostalo pa
Tale jaguar ima sodeč po opisu več ali manj skoraj vse izboljšave, ki so mi pri speediju manjkale.
No, zdej bom pa nehala
Mismis
pridna si za seznamček
Vsem
za dobre rezultate NS.
Zdej pa res lahko noč
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 6.1.2011 21:08:44 >