maca84, to je pa res samo vajina odločitev, nimamo mi kej tle obsojat, sicer pa na to raziskavo množično hodijo nosečke šele ene 8 let, kolikor vem.
Te pa čisto zastopim, midva tudi pri drugem nisva šla ne na nuhalno, ne na 3D, skratka na nič samoplačniškega, pa sem bila 28 let stara. Moja mama baje ni sploh niti enkrat bila pri ginekologu, je kar rodit prišla, pa je bilo to 31 let nazaj
. Sedaj sem tudi tuhtala za nuhalno in premišljevala, ker v primeru slabega rezultata, jaz ne bi šla na amniocentozo, moj pa bi, se malo razhajava pri temu. In sem se odločila, da grem vseeno na nuhalno, mi je ginekologinja namignila, da bi bilo pametno zaradi let. In v končni fazi, so stvari, za moje pojme, veliko hujše od DS, pa jih nobena raziskava ne ugotovi, ampak o tem je res brezveze razmišljati, potem se lahko celo nosečnost sekiraš. Skratka komi čakam, da bo ta nuhalna za nami, upam da bo kolikor tolikor soliden rezultat, da se ne bom presekirala čez celo nosečnost, pa glede spola naju firbec matra
. Mal upava na punčko, čeprav za fantka pa že vse imava
.
ancibanci, to pa res ostaneš brez besed ob takem ravnanju. ali si sploh še želiš delati v takem okolju po porodniški? Da ti pošljejo detektiva, jst sm bila celo prvo nosečnost na bolniški, pa me tudi enkrat nihče ni preverjal. Sploh prvič slišim, da bi dejansko nekdo prišel na dom gledat, a si doma.