Dober dan
bubu_bibi, tudi mene zelo zaboli, ko se naprimer preveš naprezam, npr. pri kašljanju, pri zavezovanju čevljev (če mi rob hlač pritiska na trebuh), pri hitrih obratih pri spanju...po moje ni to nič narobe.
maca, ups so mi ostala leta pri kopiranju
, sem že popravila. Odločitev glede NS pa je samo vajina, me te nimamo kaj obsojati.
total, super da se slabosti umirjajo
še lepše pa je, da že čutiš pikico, ma sem ti kar malo fovš
anci banci, a tebi bodo pa zdaj kar vsak dan pošiljajo detektiva, ma da se ne naveličajo
, zdaj samo držim pestke, da boš na bolniški do konca nosečnosti, ker vrnitev v tak kolektiv pa res ni luštna
Helenc80, dobrodošla med nami in čestitke za prvega sončka
spetko, upam, da je mali sonček za boljši
cori, ponavadi sem res pozitivna oseba
, zadnje čase sem pa tečka tečna
, pa to samo zato, ker se moram učiti za en izpit, ki ga ne maram, pa tudi seveda volje ni nobene ta prave
meti.lu, dobro ste se to zmenili glede hiške. Imena pa še bodo, mogoče boš kje ujela kakšno ime pa ti bo všeč. Zraven vašega prvorojenca grejo meni lepa slovenska imena, kot so npr. Tinkara, Neža za
za fanta pa morda Rožle, Lovro
Akvič, super za še bolje izvide NS
kako je s slabostmi, so že minile?
Špelca, te čisto razumem, tudi jaz se sprašujem ali bom prepoznala prve brcike naših pikic
Minnie, samo da je vse v redu s pikico, ali si sedaj na bolniški?
rakica, upam da uživata na obisku pri bodočih starih starših
Juhica, super za NS
, a še enega falota boste imeli
pa super komentarji starejšega bratca
šnofla, dobrodošla med nami, v ponedeljek pa že NS
Žabica, Tenerifi wow uživačka, gresta na sončka
me pa vse fovš
Nea_Teja, super za pregled in pupo
a sta dobila kakšne slikice pri Pušenjaku
**M**, upam da je z glavobolom kaj bolje, glede imen se bosta morala pa kar hitro odločiti, se mi zdi, da čas kar leti, še malo pa bo julij tukaj.
marjetka, pri vas bo letos sploh veselo, dojenček pa hiška