17.01.2011, 12:54
1544
dobr dan...jajoj kako sonce...kr vabi za en sprehod, samo ker ne smem....
no jaz sem za v petek dobila roza izcedke, ki so postajali vse bolj krvavi in smo spet bili na urgenci, sicer je s plodom vse ok, kri in urin pa sta pokazala neko vnetje, kriv je padec imunskega sistema zarad stresa....če se ne bo ustavilo moram nazaj...
ma čist dovolj imam že teh doktorjev:(
jutri imam diabetološko in po vsej verjetnosti dobim insulin, ker imam po hrani vedno visok cukr...
magic...jaz itak za delodajalce nimam lepih besed,..... svinjarija...iz lastnih izkušenj ti reče, samo ne se sekirat, jaz se in sem zarad tega s psiho čist v podnu pa skoz pri doktorjih
< Sporočilo je popravil anci banci -- 17.1.2011 12:56:26 >

Sej ne rečem, pri starših je use lepo in prav, ampak je vseeno lepše na svojem, ker bi vsi radi malo mira in zasebnosti :)
, vsem nosečkam pa lepo nosečnost in čim manj težav oz. nič
, pol šele res vidiš kakšni so v resnici. Ne vsi, to se razume ampak žalostno je da večina takšna, kot da je
sploh pa že malo planiram "podaljšati" porodniško, če seveda ne najdem prej službe... To pa zato, da si bomo lahko privoščili dolge počitnice na morju. Letos bomo malo prikrajšani, pa bomo drugo leto not prinesli, če bo vse po sreči. Namreč smo se v zadnjih sezonah navdušili nad kampiranjem
mislim, a jim ni jasno, da je pa od nečesa treba tut živet. prou res niste v zavidljivi situaciji. Vem, da je lahko govort, ampak probite odklopit in se čim manj sekirat, ker je za take g... res škoda energije in zdravja, pa še nič bolš nebo zato.
Ali pa me samo strahovi preganjajo.