IZVIRNO SPOROČILO: botticelli
metilu, zakaj te je znerviral vozek? nisem razumela

ker sem bila že odločena za model S4, zdej mi je pa tale všeč ratal in sem spet v dilemi, katerega kupiti
Sicer pa dobro jutro
Moje grlo je čedalje slabše, sem sporbala že vse domače zvarke in nič ne pomaga, upam, da na kncu ne dobim spet hiconcila, kot pred parimi meseci

možek je peljal mulčka v vrtec, pol gre pa še v pekarno po sveže kifeljce.... njamiii
Jaz moram pa klicat v ZD, da mi dajo bolniško za januar, pol pa šefico, da jo spomnim, da mi mora bolniško za pol decembra in do 15.1. ona nakazat, potem pa jo dobi povrnjeno nazaj iz zavoda... ma sem jezna ko hudič, da se moram za tak drobiž tolk pregovarjat

...
Tetra pleničke se dobijo tudi v tosami, mislim da jih prodajajo pod znamko To-To v DM-u, šparu, mercatorju... jaz jih bom samo kakšnih 10 dokupila, ker nekaj od prej jih je tako zaflakanih, da se jih ne da oprat... Cotk pa jaz še nisem nič gledala, kaj imam uporabnega od prvega

, pa nekaj jih mora še soseda nazaj prinest. Mah, saj bo še čas.
Nekako se sedaj oziram na morfologijo, da vidimo če je vse ok. Zgolj iz preventive se bom najbrž še k Pušenjaku naročila na samoplačniško in jo opravila 2x. Pa seveda, da izvemo spol

smo tko fibrčni, tamal se noče ločit od ideje, da bo dobil Albinco

Pravzaprav noče slišat, da bo pa mogoče fantek... Jah, najbrž bo še zanimivo

jaz imam imena izbrana, za

Matija in za

Iza; sedaj so na vrsti pogajanja z možekom, ki pa nobene ideje sploh en da od sebe

je za

predlagal Peter, pa men ni tolk všeč, da bi poimenovala svojega otroka. Bomo videli. Težje nama je izbrat za punčko