IZVIRNO SPOROČILO: julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: juhica
Hej punce - ZDELEEEEE na national geographic una super oddaja In the womb, pa ena se je glihkar začela
.... Jst sm hotla spat, pa sem čist not padla...
hvala za info!
ko sem zdaj gledala to operacijo, me več toliko ne skrbi sama amniocenteza
Tud jaz sem jo gledala, pa mi je prišlo na misel, da če izpeljejo take operacije, da pol tud AC ne more bit tako huda oz. rizična. Lahko je sicer bit pameten, sem pa jaz že razmišljala, da bi šla samoplačniško, pa sem se potem premislila...
Drugače pa dan
Včeraj smo se imeli super, smo šli v Portorož se malo sprehodit, pa na kavico, pa tamal je šel na ringelšpil

smo pa ujeli še taprav cajt, ker čez eno uro je bilo mesto polno, niti enega parkinga, ko smo se vračali proti Kopru, je v kontra smeri vse stalo

No, v kopru smo pojedli kosilo, potem pa se odpravili domov. lepo je blo
Danes sva se pa s tamalim tud že malo potepala, zdele pa počiva, da malo nadoknadi za vikend

ima danes dopust, ker je vrtec zaprt in so tistih nekaj otrok, ki so za danes rabili vrtec prestavili v drugo enoto. Pa da naš "revček" ne bi doživljal stresa zaradi spremembe okolja, sem ga pustila doma in ima podaljšan vikend
Sonček sva tudi že izkoristila, potem grem pa jaz za šporget, ker lubek danes nima celodnevne in bo kmalu doma

Danes bo pa poslastica, žrebičkovi zrezki, pire in solatka, njama...
Lep dan vsem, lepo ga izkoristite
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 7.2.2011 13:24:10 >