Ojla punce še od mene... Smo se med prazniki malo potepali, uživali na sončku, zdaj pa spet stara rutina...
frufru, jaz imam proti strijam olje od Aventa in tudi v prvi nosečnosti nisem pridelala strij. Tako da mu tudi tokrat ostajam zvesta
Moram pa priznati, da sem zdaj drugič dosti bolj lena za mazanje in na sploh... Tudi glede prehrane... Prvič sem ful skrbela, da sem jedla dosti sadja, zelenjave,... Zdaj pa nekako ne gre vedno
anci banci, prašičja gripa??? Joj, boščika, si sploh ne morem predstavljati, kaj si preživljala
Glavno, da zdaj gre na bolje....
Majuscka, jaz imam precej belega toka, to mi je celo bil eden prvih pokazateljev, da sem noseča, enako kot prvič
Dokler ne srbi/smrdi, je normalno...
juhica, ja sem gledala tale dokumentarec; zelo lep, res, vsake čase pa ga itak ponavljajo...
zabica81, jaz sem se vedno kopala s kopalnim tamponom, se dobi v Mullerju, pa še to v bazenih z morsko vodo.... Kaj jaz vem, sama sem bolj ziheraške sorte...
monika2011, mislim, da moj tudi še ne dojema, kaj to pomeni, da prihaja dojenček... Mu razlagamo, ampak spet ne preveč, da ne bo imel občutka, da se vse vrti okoli rega...
mismis, meni se okrasni dada pas super obnese, tako da ti priporočam nakup...
NEA_TEJA; verjamem, da bo vse ok!
aqua77, lep voziček
Zima1976, nikar se ne boj nakupov! Saj ni nobenega razloga, da bi tako negativno razmišljala.... Tako da kar veselo na delo
So pa to čisto možno brcike... JAz sem na začetku imela občutek, kot da v trebuhu pokajo mehurčki od radenske...
Suziika, jaz sem tudi imela nekaj bodijev iz Hoferja, ampak mi niso všeč. Se mi zdi bombaž bolj slabe kvalitete, zelo tanek, ovratnik pa se ful raztegne, praktično do joškic
C&A ima za moje pojme dosti boljše, pa tudi cena je čisto ok (če se ne motim kom je kakšna 2,5 eur).
PApa
Dobrodošle nove