Dober dan vsem skupaj, sta pa pridne s pisanjem
Reginca, super za izpit
rakica82, uživajta na dopustu
Tamcika, nimaš kaj glede izpita. Mene je izučilo, da se nima smisla 3x učiti za isti izpit in iti na roke delno pripravljen, tako sem se za zadnje izpite orenk pripravila že za prvi rok samo, da mi ni bilo potrebno ponavljati.
total, nimaš kaj, če imaš placento previo, boš pa na bolniški, sedaj boš imela pa več časa za nas
je pa res, da boš morala kar počivati
Meti.lu, lep vozek, si kar predstavljam malega kako ga vozi po stanovanju
bucibirba, super za omare in zibelko. Mi smo se pa odločilil, da bosta naša dva čez dan spala skupaj v stajici (lesna, narejena posebaj za njiju), ta stajica bo v spodnjem štuku, kjer so bivalni prostoru. Zvečez bosta šla pa v posteljico v spalne prostore (zgornje nadstropje)
marjetka15, tudi meni vsak dan otrdeva trebuh, poskusi z Magnesolom in več manjšimi obroki in pa seveda veliko pitja, vsaj 2 litra tekočine na dan
šnofla, super za nakupe za
.
. Kakšno previjalko (komodo) sta pa vzela.
Nea_teja, super ste tole rešili z vozičkom
muki1, tele majice so tako šikane, tudi midva sva jih že gledala. Meni so sloh všeč, ker so to glasbene skupine, ki jih tudi jaz poslušam
anci banci, super izbira imen za punčke, tudi midva imava enako kombinacijo v mislih za punčke, se zna zgoditi, da bomo obe imeni v štartu ponucali. Ta tretje ime za
punčko je pa eventuealno Ajda.
Oblačila: hm hm hvala bogu mi jih je nekaj podarila prijateljica, sicer sem itak večino časa doma in v trenerki, za tiste obiske pri zdravniku imamo pa koavbojke in široke mikice.
Kg, meni se drastično dvigujejo, tako nekako kot eksponentna krivulja pri matematiki
, vsak dan imam eo več, od 15. tedna ko sem imela na zadnje pregled sem se zredila za 6 kg, pa ne jem nič več kot prej.
Smo pa včeraj zjutraj pristali na urgenci, sem se zjutraj zbudila s takšnnimi bolečinami v predelu mehurja, da sem komaj preživela, nisem mogla ne hoditi in neležati, samo sedenje v določenem položaju je bilo mogoče. No sedaj sem na terapiji Buscopan 3x1 tableta dnevno in Magnesol 3x1 tableta dnevno, važno da je z
vse ok, smo poslučali srčke, v sredo imamo pa itak morfologijo.