IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Metilu, voziček je res CAR. Prav take barve je vaš in s temi vzorčki pa vse? Res je lep.
Ja Muki1, prav tak vozek je

men je barva ful dobra, ker je svetlo moder, ampak malo odseva v turkizno, ki jo imam zelo rada. Pikice so pa rdeče, roza, rumene in sive barve na beli podlagi. Ma je lep, da je že kar malo kičast

prejšnji vozek je bil temno moder, pa sem si tokrat dala duška. Se mi zdi lepa barva za oba spola.
Jaz sem bila pa danes v supernovi na rudniku, me je best prijateljica zbezala in sva šle malo na čvek. Pol sem šla pa vseeno kupit še barvo za kavbojke in se že barvajo in bom imela sedaj nove (no, obnovljene) nosečniške kavbojke

pa v H&M-u sem dobila tiste kargo hlače, bež barve. So mi tako sedle na rit, da sem jih mogla kupit. Imaš občutek, kot da nimaš nič oblečeno. Še v trenirki mi ni tako udobno

sem zadovoljna. Bodo super za poleti, ker se tudi skrajšajo in zapnejo s trakci. No, pa še ene pajkice sem si vzela zraven

v glavnem, zadovoljna

Tko da Tamcika, te razumem glede trenirk in enih kavbojk

Ful si lepe izbrala

sem pa danes probavala v C&A-ju na tak način narejene lanene hlače, sicer na oddelku za mlade in so bile ful lepe bele, precej nizek pas, spodaj se stisnejo, v pasu pa je elastičen patent, ki se razteguje. Bile so 15€, tako da bom kaj takšnega probala najt takrat, ko bo zunaj res toplo, da mi bojo ok v pasu in jih bom lahko nosila tudi po

.
Škorpijonka, jaz imam tud v planu košaro od vozička ponucat. Sem jo tudi prvič in je prav prišla. Mi je škoda € za košek za par mesecev.
Mismis, pazi nase, imaš le dva

pod

. Zato tudi kile niso tok odveč
Midva imava previjalno v kopalnici, sva izkoristila prostor nad pralnim in sušilnim strojem. Če katero zanima, si lahko pogleda tukaj:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=54824 So pa vse slike že stare, vidim, da bom mogla zečt mal bauhija slikat, da bom imela tud v tej

vse dokumentirano

V prvi sem bila tok nora, da sem vsak kupljen pajacek posebej slikala

ubrisana do daske
V materinsko šolo pa zdej nabrž ne bova šla. Saj to ni obvezno
Sta mi pa dala zdele možek in sine frej, sta se šla ven potepat, tako, da sem lahko vse v miru prebrala. res ste velik načvekale
Evo, stroj me pozdravlja, grem pogledat kako je barvanje uspelo. Bom vsa nova

Pa še jutri imam frizerja... jeeee, komaj čakam
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 21.2.2011 17:33:38 >