IZVIRNO SPOROČILO: rakica82
Ste me pa čist prestrašile s temi cunjami za nosečnice, morem it očitno res malo pogledat kakšna je izbira. Še kar čakam ,da bo nujno, pol bo pa kriza. Vsaj tako ponavadi kupujem.
Jaz gledam na tole tako. Nosečniška oblačila nosimo le nekaj mesecev. Nekaj kosov definitivno vsaka rabi, ker so v primerjavi z običajnimi res udobnejša. Če ne drugega, vsaj hlače ali kavbojke. In če jih že moramo kupiti, jih raje kupim v 3. - 4. mesecu in jih nosim dalj časa, kot pa če jih kupim, ko res ne dobim več nič nase, recimo po 6. ali 7. mesecu in imam enak strošek za krajše obdobje nošenja. In z manjšim trebuhom je lažje it po nakupih in probati par različnih modelov, kot pa z večjim bauhom, ko se naveličaš iskanja in probavanja po 10 miutah v štacuni. Pa še tako je, ko prihaja nova roba v trgovine, majhne št. hitro grejo in potem je nakup spet težji

Spet pa je odvisno kaj rabiš, za v službo, za doma, za letanje po opravkih (prosti čas)...
Jaz sem si nosečniškega tokrat dokupila le ene lahke hlače (Bubu_bibi, ane kok so udobne

) in dve majici za poleti. Sem pa izkoristila razprodaje in kupila nekaj navadnih oblekic in majic takega modela, da bo šel tudi večji trebuh notri. Tako, da nisem zapravila celega premoženja, pa večino bom komot nosila tudi po nosečnosti

od prejšnje nosečnosti nisem imela nič takega, ker sem bila visoko noseča pozimi in sem imela takrat druge probleme z oblačili ...
No, pa sem spet pri cotah
Sej grem zdej za šporget, da ne boste mislile da samo šopingiram cele dneve
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 23.2.2011 14:11:13 >