Hi!
Kavica za vse...
Me par dni ni bilo na spregled; je mali staknil neko okužbo s streptokokom?? Tako da smo na AB, par dni je bil res bogi, slabo jedel
Ampak HB zdaj je dosti bolje, papca in bo vse not spravil
Ma je res hudo, ko so otroci bolni...
Suziiika, ni panike, če kdaj ne moreš na predavanje...Potrdila za partnerja pa delijo na zadnejm predavanju, ko je praktični del, tak da je po moje glavno, da sta tam. Drugače pa ni sile... NI pa fajn tole z modrostnimi
Glede trtice pa je to baje čisto normalno; mene je v prvi nosečnosti začela boleti že nekje v 13. tednu.... Sem pa prebrala, da se lahko v nosečnosti malo zamakne in zato boli.... Bo že minilo
maca84,
za zaključek diplome. Zdaj se ti je sigurno od srca odvalil en velik kamen...
julijka11,
. Če je dete zdravo, je vse drugo nepomembno....
smuki, a si že ok?? V takih primerih je po moje najbolj pomembno dovolj tekočine... Pa glukoza v prahu v tekočini, da se nadomestijo izgubljeni elektroliti...
MetiLu, daj pliz povej, koliko risank tvoj mali gleda dnevno?? Jaz sem glede tega vedno v dilemi koliko je dovolj oziroma preveč?? Pa super, da lepo sprejema dojenčka...
tajs, dobrodošla.... Po moje je tvoja punčka samo malo manjša, nič drugega.... Kakšnih dimenzij sta pa bila fanta? Pa vi dva s partnerjem?? Oblačila pa bom po moje vsaj na začetku v dolg rokav, potem pa bomo sproti vidli...
Glede obveznega cepljenja: moj sin je cepljen po tistem obveznem programu, zdaj pa tudi razmišljam o cepljenu proti klopnemu meningitisu. Tudi tale bebi bo cepljen po programu. Moje mnenje je, da v kolikor populacija ne bi bila precepljena, bi se še vedno na veliko pojavljale bolezni, o katerih danes samo še kje beremo... TAko da tisti, ki rečejo, da bolezni ni in da njihov otrok ne more zboleti, po moje nimajo prav. No, v našem okolju po vsej verjetnostu ne morejo zboleti, ampak izključno zato, ker so moj in drugi otroci cepljeni.... Tako da vsekakor sem za cepljenje; možnost stranskih učinkov seveda vedno obstaja, ampak je po moje treba pretehtati koristi in potencialne nevarnosti....
aink, dobrodošla
julijka11, bravo za
.
frufru, daj pliz povej kaj več o teh škatlicah? Kaj to potem vedno nosiš zraven?
Matejita, dobrodošla tudi ti
Pa v Mehiki si, a tam živiš? Oprosti za radovednost
bucibirba, glede stolčka za hranjenje... Jaz sem pri sinu imela kupljenega od Peg Perego prima papa, meni je bil ful všeč, mali pa ne vem, če je en obrok pojedel v njem. Mu je šlo ful na živce, da je zavezan, pa tiso visoko naslonjalo.... V glavnem, prodala sem ga in kupila v Ikei Antilop stolček za nekih 10 evrov in v njem uživa od prvega dneva...
škorpijonka, jaz bom za iz porodnišnice imela št. 56 (ponavadi od 0-1 mesec)... Za povprečnega novorojenčka super. Za suhe bradavice pa bi ti svetovala lanolin, super zadevica...
Aja, dobila tisti pas za križ, paše
Papa