IZVIRNO SPOROČILO: julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: spetko
julijka11...ne morem verjet da take kreme priporočajo tako majhnim a takšne stranske učinke ima...kaj praviš oz. svetuješ da bi lahko tudi jaz njemu tako kožico počasi dol spravla s kremico Baby val?
sem brala na forumih med over net da so tako tudi fantkom zrihtali; mogoče celo piše kaj o tem dr. Tanč na pediatriji; že dolgo nisem bila nič tam, počekiraj ko boš imela čas, je kar dosti branja
zdaj grem pa počasi ležečki ( čeprav sem v službi.. )
Kolikor sem jaz brala je prav Dr. Tanč zelo zagovarjala te kortikosteroidne kreme pri fantkih, da se s tem da kožico super zrihtat. Mi zdaj mažemo, pa bomo videli po enem mescu, če se bo kaj odlepilo.
Bucibirba, taka previjalna je meni res super, sploh ker je v kopalnici

že komaj čakam, da našo spravimo nazaj v pogon

meni so sicer zelo všeč in praktične tiste s predalnikom spodaj, samo če ni prostora, je izvedba nad strojema odlična
Glede britja jaz to rundo nimam težav, ker mi dlake tako počas rastejo, da sem bila na depilaciji nazadnje decembra

pa prejšnji teden sem tistih 5 daljših kocin, ki jih je zrastlo, kar sama populila... brijem se pa ne več, že kakšnih 10 let... Sam na brazilski pa še nisem bila, kako ste pa zadovoljne z brazilsko? A ful boli, al se da preživet? Za tisti predel jaz uporabljam dep. kremo...
Glede oblekic, jaz sem imela za Janeza veliko v nevtralnih barvah in dost v svetlo modri, zato pa zdej kakšno bolj girly oblekico kupim, da bom lepo kombinirala. Sploh bom mogla pa kar nekaj cunjic št. 68, 74, 80 dokupit, ker imam lih kontra sezone in oblačila od tamalega v večini pač ne bodo prišla v poštev. ampak to nas čaka spomladi, za zdej imam dost stvari

k sreči sem odkrila kar nekaj ugodnih variant (kik, nkd, leclerc), ker za tamalega sem kupovala več ali manj H&M, C&A, Okaidi, Tape o leil,... ki pa niso tako zelo poceni, sploh če moraš kupit vse od a do ž, za vsako novo sezono
Sem si pa včeraj dala duška in sem izvezla ime za našo punči na odejico

pa je še kar lepo izpadlo, zdej moram samo že blago oprat in ga našit iz druge strani, pa bom imela prov unikatno odejico

mal me meče, pa se moram z nečim zaposlit, če že štrikat ne znam
**M** ne vem če se splača posteljnino šivat. Sem včeraj gledala v leclercu imajo take luštne za 11€ cel komplet, v metraži pride pa meter blaga 9,90€... mislim, da je jaz ne bom šivala, dva kompletka imam pa še od tamalega.
Zunaj je pa danes res lepo. Imam tamalega danes še doma in sva šla malo naokoli, da se je možek po nočni vsaj malo naspal. Sva šla na banko nest kovančke in jih zamenjat v papirnate dinarčke, da si bo lahko kupil nek kamionček ... pa kupit sva šla čopiče in risalne liste, da bova ustvarjala, pa vlake sva šla gledat na železniško postajo... luštno. Zdej je šel pa spat , jaz pa razmišljam o kosilu.
Jutri ga bom dala pa nazaj v vrtec. Mislim, da je ok, ker mi ni nič narobe videti že od nedelje. Sem ga pa zadržala doma že iz preventive.
Grem kuhat, dones bodo široki rezanci z gamberi pa solatka... kosilo za 15 min
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 23.3.2011 12:53:18 >