IZVIRNO SPOROČILO: hel32
Zakaj bi limona pomagala
Baje ni tolk nagravžno spit poj uno cukrovco

. Saj ne vem - tako pravijo.
No,
Teyla, ti sam povej kdaj bi ti pasalo kej pa bom tvoj navigator po Kranu

. Al pa kje v okolici

. Se pa strinjam s
Tršico: morš imet pa res srečo, de se v Kranu zgubiš

.
Recepti: jaz pa užgem srednjo pot - jih prepišem v en blokec, ki stanuje v kuhinji, in dopišem svoja "opažanja"
Zvezdnice: če sem si prav zapomnila, je Penelope Cruz tut februarka 2011
Aja, sem pa s pregleda

, sem bila celo res samo čisto malo čez deset__ na vrsti. Nisem bila nič kregana, vse je super in sploh

pa še

sem slišala. Naslednji
pregled imam pa
22.11. tko,
za seznam 
. Takrat baje tut uno injekcijo proti Rh-ju dobim

.
D3lfink4, upam, de ne bo tolk davka. Saj bi napisala, de upam, de ga ne bo - pa ne verjamem. Manjše zneske res "časti" organizator, večje pa kr lepo sam

.
Tretjedete, saj je fino prej rodit - pomoje bolš kt čakat. Ampak pod prej mislim tko, ene dva tedna prej

, kaj zelo prej pa rajš ne, prav

.
Uz: večinoma pomoje res delajo tam okoli 32. tedna - vsaj jaz upam, de bom mal pred Božičem še enkrat svojga malega pobča videla

.
Pregledi proti koncu 
: zelo različno. Jaz sem imela +/- "samo" CTGje, ostalo ni bilo nič kaj bolj pogosto zadnji mesec (se mi zdi). Drugače so pa običanjo pregledi na dobre 4 tedne, tam nekje. Une, ki jih imajo zdej bolj na redko, jih znajo imeti poj bolj na pogosto (zavarovalnica jih "krije" pomoje 10 vse skupi). Če je kej "narobe" ali sumljivo je pa druga zgodba, sevede.
Mija, čestitke za punčko!

Mmmm, jaz bi tut mandarine

.
Cukica, čimprej se pocajtaj

. Pa fajn očka prepričaj

.
Mali je pokonci že, ga grem mal zabavat počas - čeprav se je kar neki zamotil, fantek pridni

.
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 28.10.2010 13:44:44 >