IZVIRNO SPOROČILO: valek
Aja, pa še nekaj......punce , zanima ma kdaj boste ve šle vso dokumentacijo si urejat-vse vloge dat na socialno ....namreč naj bi dal min.60 dni pred predvidenim rokom poroda...torej js imam rok 21.2., kar pomeni da bi naj dala vlge najkasneje v predbožičnim časom???
Kako pa je z vlogo za v vrtec...recimo če gre za veliko gužvo in glede na to da se težko dobi, je mogoče bolje tudi pred porodom dati vlogo-je to možno??
ja nekako tako, 30 dni pred nastopom porodniške bi naj blo vse zrihtano, midva sva lani nekako tak čas vse rihtala kaka 2-3 tedne prej, pred tem rokom, podpis očetovstva in porodniško, itak pa si porodno ne moraš prej urejat dokler ti G. ne da enga papirja ki ga je treba nest na CSD. Pol dobiš tam papirje ki jih je treba odnest k delodajalcu za plačilo, tudi očka mora odnest papirje za očetovski dopust. Mislim da so celo na netu ti obrazci.
Aja, pa da ne bo kake panike, 2 odločbi je treba dobit, ena je za porodniško ki traja cca 3 mesece in druga zanego in varstvo otroka, ki traja 260 dni, vse skupaj znese 1 leto
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady
Dobila sm odločbo so mi podalšali za 1 mesec, pol pa tak še en mesec pa porodniška. Glede tega mam eno vprašanje : A moramo koristiti porodniško 28 dni pred porodom ali ni potrebno?
To vprašanje mi ni glih jasno?!?!?a ti ne bi šla v porodniško pred porodom al????????????????
Moram rečt da nimam problemov s krvjo, mi pa taki "masakri" niso glih pri srcu. Pred prvim porodom nisem imela potrebe po takih posnetkih ker od njih nič nimam razen zmedo v glavi. Danes pa še manj ko imam porod še vedno v glavi kot da je bil včeraj. Dejstvo je da te nič ne more pripravit na bolečino ki bo, pa to ne mislim da je tako grozna ampak na to da je drugačna! Mene je to zmedlo, da je bla drugačna kot tista ko si zlomiš roko, nogo, padeš, menstruacija, ne moreš je nekomu opisat in približat, moraš jo obutit. Različni smo si, enim je pa gledanje posnetkov dobra priprava.
Mater sem nabluzila, najbolje da grem spat
Lahko noč
< Sporočilo je popravil hayabusa -- 28.10.2010 20:29:42 >