IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Pilotgirl a ti spiš na tleh, ena se spomnim da je, glede na vse skupaj upam da ne
Ja na jogiju spiva pa na tisti podu, še zdej nisem prišla do postelje, pa se klimatizira dva meseca skoraj v kleti. Dans se mi je dobesedno strgalo in sem mu nametala vse za nazaj. Pol pa njegov komentar: A bidiš kako je pa meni, haloo ma kaj oštja si noseč!!!

Sem rekla kaj jo misliš narest ša najino sobo, ko bom že rodila! Sej zastopim, da dela v podjetju, ki naj bi bilo "prijazno družini", kaj hudiša pol dela po cele dneve od 6h do 16h!!! Bo šla kr v firmo strgat tiste napise gor pa nagrade, ki so jih na ta račun dobil. Ne mejte za moža ali partnerja ITjevca, to je najslabše, dela petek svetek, vedno ko pokličejo laufa v LJ, se komu .... mora potegnit do 19h, pa pol še ponoč, zato, ker trgovina dela pa ne sme prej restartati serverja in upgared delat........ grrr Zdele sem se pa skašljala!

Res tako sem besna in jezna...... Križ me pa tako boli, da ne morem noge premaknti kaj šele se prestavlat iz hrbta na bok in obratno.

Doma, me pa vedno mami ja kaj bo, ko boš v 9 mesecu. Včeraj sem se šla na kauč vležt za pol ure, da sem dvignila malo noge pa mi je oče pametneval, če meslim sam poležavat zdej do konca. Tako, da sem bla tko jezna, da sem šla v sobo za pc risat za faks, ker bi se skregali do daske. Pozablata pa oba, da sta mela posteljo, jaz je pa nimam, še cigan v postli spi pa ometono jaz pa z zidaki surovimi okol.
Se opravičujem, da tole berete, samo mi je res počlo....

Mi je šlo spet na jok, spet zjokala....