IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Da ne boste samo "ve" jamrale, naj še jaz. Jutri se "selim" v bolnišnico na opazovanje. Dva dni že malo slabpe čutim otrokove gibe, včeraj pa jih nisem uspela našteti 10, sem mislila včeraj zvečer it v porodnišnico ampak je moj v nočni in nimam varstva za tamalo. Sem šla dans, so mi naredili CTG in je v ritmu srčka malo odstopanja. Ker je mojega G eden drug nadomeščal je reel da se mu zdi da imam kratek mater. vrat in da mu je sumljivo. Hotel je da grem dans v bolnišnico ampak zaradi otroka ne gre in grem jutri zjutraj ko moj pride z nočne. Par dni me bodo opazovali, dobim injekcijo za pljučka (za vsak slučaj) delali bodo 3-4x dnevno CTG in merili premike otroka tako da se do naslednjega tedna (jaz grem takrat domov če jim prav je al pa ne!) poslavljam.
Ko maš že kšnga malčka doma ne morš kr spakirat in it. Ampak če ni panike, pol še gre. Kakor koli že, upam, da bo vse vredu in da se boš v enem kosu vrnila domov še za vsaj 1 mesec.
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Mišyka, o kakšni telovadbi, ki nam pripada ti to? Sej nisem glih zlo zainteresirana za telovadbo kot tako - bi mi pa pasalo mal bit "sami". Pa še zastonj je (predvidevam?)
. Aja, sling imam pa jaz doma takle, se nam je super obnesel, ampak sem si ga omislila šele, ko je bil poba že kako leto star - za z busom kam it je super, de ne vlečeš voza s sabo. Prej sem imela eno štorkljo sposojeno, pa se nekak nismo ujeli z njo
.
Mene pa zadnje dneve mori, kako mi bo zneslo z dvema
. Po porodu so me hormoni ornk zmetali (in dolgo držali tako), pa sem šla kar lepo brez problemov čez
, zdaj me pa že pred porodom tkole mečejo in me je resno strah
. Ne vem, upam da bom zdej podelala in mi poj ne bo treba
. Upam. MOgoče bom jutri kaj lepše gledala na to - če bo res kaj sončka zuni
.
Mi v Škofji Loki mamo "telovadbo" za nosečnice 3x v sklopu fizioterapije. Včerej sem šla prvič in moram rečt, da sem bla pozitivno presenečena. Precej strokovno vse skup, predvsem poudarek na mišicah medeničnega dna, trebušnih mišicah in križu. Bi mi blo škoda če nebi šla. V prvi nosečnosti za to sploh vedela nisem, ker ti pri G sestre nč ne omenijo. Zastonj je ja.
Sem jo potem vprašala glede bolečin v nogi in je takoj omenila križ. Da pač lahko kje kej pritisne na kakšen živec in ti to potem čutiš čist na enem drugem koncu. Tko da sem možu že povedala, da ga čaka masaža križa. Ni pa več tko zlo enostavno, ker pač ne morem ležat na trebuhu, da bi me orng zmasirov. V ponedeljek mam pregled, pa bom še G vprašala za mnenje. Upam da dons ne pozabim it v laboratorij da bodo v ponedeljek zjutrej izvidi že gor - mislim da mam tokrat tud kri.
Mene tud na vsake tolk mori, kako bom z dvema. Ker naš "ta starejši" je precej zahteven v smislu, da je pač navajen, da je nekdo skor ves čas z njim ko se igra ipd. Pomojem bodo še problemi kar se tega tiče, ampak bomo poskušali se tud njemu zadost posvečat, da se ne bo čutu zapostavljenega. Drugač me pa zadnje čase ves čas neki lupčka in govori kok me ma rad...