No pa smo proslavo šli skos. Smo jedli pekinško raško,... nočem komentirat.
Meni osebno zelo neprijetnega okusam predvsem tista omaka. Drugače smo bili jaz in moj dragi ter bratec od mojega in deklco je predstavil. Zelo prijetno dekle!!!
Sem pa danes prvič spala neizsušenim noskom in sluznico sem si lepo navlažila. Sva kupila vlažilec zraka!!! Milina! Tudi kri in strdki pa hrastice sem si spucala. Tako, da danes oba smrkava na veliko in si čistiva nosek. Res prav vesela sem, razen tega, da mam redni ritual vstajanja med 3-4 uro zjutraj. Tako, da tiste, ki imate možnost probite nabavit vlažilec zraka ali pa kako inhalacijo narest res pomaga. Jaz operila ne smem uporabljati, zaradi poškodovane sluznice, ki jo imam. Mi je pa otoriningolok (nevem a sem prav napisala) svetoval, da preveč jemanje zelo škoduje, saj sluznico nosno dejansko potem suši. Da naj bi max uporabljal s kombinacijo slane vode oz. morske teden do štirinajst dni.
Me pa zanima, če katera je preventivno železo? Namreč meni ga je dala preventivno s c vitaminom ampak meni je blažno težak
Prav slabi mi.
Glede študent pri porodu, sem slišala, da v Lj porodnišnici splača imeti :) Če lahko tako rečem. Ker te res pedenajo in skrbi za tvoje počutje.
Smo pa učeri imeli -16 stopinj uffff ZIMAAAAA.
Jaz se tudi ne bom odločila za testiranje treptokokov. Sem pa mislim, da ravno Pušenjaka brala, da mi imamo lako streptokok kjer koli. Tako, da je lahko test negativen pa si nosilec na koži. Načeloma, če pa bi se okužil, pa tako se vi tistih parih dneh takoj pokaže, tako da ni potrebe. Pa osebno mislim, da je predrag test (izvaja moja zdravnica) in potem ugotovim, da ni bilo potrebno. Že tako, so me nasamarili pri nuhalni in pri dvojnem hormonskem testu, ko sem zvedela od Pušenjaka, da je bil to čisti ..... Tako, da škoda dajati 40-45€ raje, dam za planičke in ostale kar resno potrebuje moja bebica.
Glede dojenja, sem se odločila, da bom dojila. Ščitnico kontroliramo in je na meji, upam, da bo zdržala tudi po rojstvu, da bom lahko dojila! Bom pa kupila 1 pakiranje Aptimeal, ker je boljši in ima več stvari pomembnih za ravoj možganov...
Za dojenje imam pa vse od Tommee Tippee, serijo Closer To Nature. Okoli ko sem brala in se pogovarjala, so zelo zadovoljne. Sploh so uspešne, ko poleg dojenja dodajajo hrano in ponavadi nočejo piti iz flaške, so s to flaško zelo uspešne. Prsna črpalko imam pa to in imam notri vse tudi sterilizator za v mikrovalovko. drugače bom pa uporabljala stari način, voda pa zakihamo
Kupila sem še dve flaški velikosti 150ml
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 19.12.2010 12:06:39 >