dobro jutro punce!
Tudi jaz sem ena tistih, ki vas redno berem, za pisat pa zmanjka časa. No, mogoče ga bo zdaj kaj več, ko sm doma. Moj prvi otrok je bil zadnji mesec kr naprej nekaj bolan, dvakrat je bil na antibiotikih, potem pa je še rota virus fasal. Za znoret. Pri meni je drugače vse OK, tudi jaz non stop čutim nekebolečine spodaj, včasih imam občutek, da bo otrokkr ven padel.
PilotGirl in tiste, ki imate težave s ščitnico- zanima me, glede na to, ali misliš, da dojenje vpliva na ščitnico? A je kdo to rekel? Ker meni so po prvem porodu vsi govorili, da ne vpliva, ampak sem imela hude težave, ker mi je vrednost TSH kar naprej skakala. Sem morala non stop prilagajat dozo tablet in sicer vsak mesec drugače - enkrat je blo preveč, potem spet premalo...dojit sem nehala pri 7mesecih, ampak ščitnica se mi je dokončno uredila šele 1leto po porodu. Med nosečnostjo pa je bla skoz OK, tako je tudi sedaj. Me je prav strah tega poporodnega obdobja, ker sem mela res hude simptome,..ponoči sm se zbudila in me je začelo tako zebst in trest, srce pa razbijat tako močno, da sm misla, da bom kr umrla. Vsi zdravniki pravjo, da dojenje ne vpliva na ščitnico,...., ampak res ne vem...sem pa šla tam enkrat v 5mescu k bioenergetiku po nasvet,ki mi je rekel, da naj neham dojit...potem sem res počasi ponehavala, vendar se ščitnica potem še zelo dolgo ni umirila...
punce, mejte se skrajno lepo, izkoristite še te zadnje dni s svojim trebuščkom in čim manj nosečniških težav :)