Pozdravček
Patrisha, kako, si poklicala G kako in kaj, jaz bi, na tvojem mestu, ker sem, kljub temu, da imam že 2 nosečnosti za sabo, malo panična.
Vipercat, oh, še ena ki se prička z možem zaradi denarja, saj, verjamem, da je hudič, sam, kaj češ, tudi to moremo prebrodit, ste uživali v MB, mi smo tudi neki razmišljali, da gremo po božičnih nakupih še v McDonalsa, mala dva obožujeta njihove "dobrote"
FoxyLady, upam, da boš kmalu doma, pa ne se tolk sekiraj.
maurica, ja, kaj hočemo, tudi mene konstantno boli križ, pa trtica, pa medenične kosti,pa.....ma saj bo, samo še malo, pa bo vse pozabljeno, drži se.
Nina33, glede pritiska, je pa tako, da ga imam jaz vedno pri G več, kot doma, tako, da sestra že ve in mi vedno manj napiše, hm, kaj pa jaz, ko sem shujšala
Tamy, ma jaz sem tako jezna na ta naš CSD, sem v petek klicala, pa nobenega dobila, tako, da vem, kako je, če so ti zoprni, grrrrrr
Trsica, jaz nikoli nisem imela rokavičk za naša dva, sem kr lepo postrigla nohtke, ko smo prišli domov, pa se nista nič praskala, tako, da
, ne vem, no to so moje izkušnje.
Dojenje, tudi jaz sem bila mnenja, da se je treba potrudit, za to, da dojenje steče, pa sem se otroka sem pristavljala na 1 uro, da bi ja vleku, pa sva se matrala oba, in jaz in otrok, potem sem si še pumpala, masirala, dajala tople gaze gor, ništa, iz dveh sem napumpala 10ml
, otrok je bil znerviran se jokal, potem pa spil celo dozo AM, pa sva se takole šla 14 dni, potem pa sem omagala, in pri 1. in pri 2., tako, da zdaj v 3je, nimam enega groznega upnja, da melko bo, in se že kr prej oborožim z Am, ker sem bila pri 2. prepričana, da bo, pa potem je bila panika, ker pač pri nas v Lekarni nimajo vsega, in je bilo treba letat,...mah, ne tokrat bo vse doma, da bom lepo sproščena, in brez stresa.
Sem se pa v soboto postrigla, in sem baje, po mnenju vd moža, sexi, no ja, imam čist kratko frizuro, zadovoljna
, da bom lepa februarja, ma, moram si še neko novo barvo umislit, sam ne vem, če imam bolj svetle svoje lase, zdaj sem blond, rjavo, kostanjevo, temno blond??? Predlog
Vsem bolanim, in nosečkam in malčkom, pošiljam en kup pikapok za ozdravitev, tako, grem na kavč!