IZVIRNO SPOROČILO: maurica
vesete kaj se meni dogaja zadnje čase, ful se mi je povečal občutek za vonj; ene stvari mi nenormalno dišijo in bi jih kar pojedla (npr. milo, dišeče svečke, olje za telo, eterična olja ...) . zobe bi si umivala kar 10 min, tako mi diši zobna pasta . a je še katera to opazila?
počasi tudi jaz prihajam v fazo, ko že komaj čakam, da bom rodila ...
To se meni dogaja. Pa ko kaj smrdi, mi res fuuul smrdi. Tako, da me moj že čudno gleda, jaz mu pa pravim, da ima pokvarjen nos, ker nič ne voha.
Danes bomo pa imel kmečko kosilo. Kislo repo z matevžem. Se že kuha, upam, da bo ratalo.
Pilotgirl ti bom sporočila kako se obnesejo. Meni pa ta strošek ni velik. Sem pač naročila vse naenkrat, ker zdaj lahko, drugače bi jih postopoma. Pridejo dosti ceneje kot plenice za enkratno uporabo, če narediš preračun. Prišparaš enih 1000€ zagotovo (vstevši pranje in vse).

Bambus je po moje ful fajn. Baje da ostane mehak ne glede na število pranj. Komaj čakam, da jih dobim in vse pregeldam in prečekiram. Madonca sem neučakana. Bolj za plenice kot za porod.
Aja, pa tvoja slikica je sedaj vidna, prej pa ni bila. Morda spet forum nekaj štrajka?
Jo@n super za pregled.

Ne toliko za prehitevanje.
patrisha se strinjam z ostalimi, kar pojdi na pregled v P ali pa na urgenco in to še danes. Bolje za prazen nič, kot pa da se potem sekiraš. Srečno. Pa sporoči, ko prideš nazaj, da nas ne bo preveč skrbelo.