Zadnji članki

4 načini, kako izboljšati otrokov imunski sistem
S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. jaz sem bila čisto paf, ko sem ji ponudila rogljička, pa je rekla da ne sme ker hujša????????????? otrok je star 5 let,, kaj mislite kako bo ko bo v poberteti????
!
nenormalno pritiska navzdol, dosti bolj kot v preteklih dneh oz. tednih - kot da bi bil s celim teleščkom zagozden v spodnjem delu mojega trebuha. Ko ležim je še v redu, v stoječem položaju pa to zelo občutim. Poleg tega imam tudi "med nogami" en tak čuden občutek... sploh ne znam povedat... npr. kot da bi imela vstavljen tampon, pa bi mi lezel ven... je kateri kaj jasno?
Pa srce mi vsake toliko časa malo "ponori" - začne utripati precej bolj hitro kot običajno.
Gibe
srečno pa čimprej javi kaj je bilo
ko je bilo treba pa ven je pa pupa zlezla gor
pa še otročku je lažje ven pokukat k ma več placa...
in upam, da je vse ok.
...se bom lotila
). MV dolg, zaprt in očitno se še nič ne dogaja
(no, sej to mi zaradi križa itak ne paše), pa da naj čim manj sladkega, ker to baje tudi vpliva na zorenje posteljice (mi je kazala neke črne lise, kar naj bil znak, da posteljica dozoreva). Tako da se bom morala vsaj malo nazaj držat zdej med prazniki