Čer!
Za seznamček (Tamy, hvala
): NP: 17.1.2011
Glede obsega glavice se strinjam z Meto - sem (vaginalno) rodila "big giant head -a" z 38 cm, bila sem pa rezana, ja
, čeprav ... mah ne bom te babce več po zobeh vlačila
. Z UZjem ne merijo proti koncu
običajno in res ne morejo vedet (pa še napake se dogajajo, tut če merijo). Je pa najbolj pomembno razmerje med OG in samo "razteznostjo" medenice pri mami - kakšna bolj drobna, s "trdimi" vezmi tut tacga s 34 cm mogoče ne more roditi vaginalno, ene pa tut več ven dobimo
.
Klistir: seveda lahko zavrneš, ti ga pa ne "delajo" več, če si "preveč" že odprta - mene pri 6-7 cm ni niti vprašala (sem se pa že čez dan spucala ja
).
Patrisha, javi se
!!!
Cukica, fino, de sta z Nejcem OK, pa lepo de gre FoxyLady že domov (še vodo zrihta, pa bo).
Tamy, Tršica (in ostale, če sem kero falila)
za "uspešen" pregled.
A ta tea tree oil se v lekarni dobi? Sej sem že malo bolš (glede evstahijevih dveh
) a vseeno
Sem dons ostala kr doma (običajno grem ob sredah po opravkih) in sem počivala (in celo kake dobre pol ure v kosu odspala - mi je mali dovolil
) in se je res poznalo
. Pa moj
se je javil za kosilo skuhat, pa kolegica se je celo popoldne s pobčem igrala (jaz sem pa zraven čajčkala
). Bi jaz tole večkrat
. Je pa mišek neki smrkav, občasno malo pokašla (samo ne vem še, al to resno al samo sočustvuje z mano
) - joj, tale kašelj me živcira najbolj zato, ker moram (no, fino je če mi rata) bit na Wcju med tem, ker se bojim, de mi bo (spet) ušlo
(mi je že
). Živ podn, že tko imam tut jaz občutek, de vse nekam dol tišči, ampak - sej pri tem kašlju in res intenzivnem odsmrkavanju (če čem kej ven dobit se moram res potrudit, a se splača) to sploh ni čudno ( me je celo moja G pomirila
).
A, sem vedela, de bom neki pozabla (skori pozabla): tut men nič ne "pomaga" de sem 2.
- je to pot čist drugače (pa je isto fantek - no, baje
).
Če se še česa spomnim, pa še napišem kej.
Lahko noč in lepe sanje!