IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
aja drugače pa vam moram povedat še eno štorijo našega triletnika. v petek zjutraj se zbudi ob 6:30 in hoče ustati. reče mu naj se gre malo igrat, ker midva z atijem se še cartava. mali čisto resno pristopi k najini postelji in reče: MAMI, ČE SE BOSTA Z ATIJEM CARTALA, TI BO DAL TAKE POSEBNE RIBICE, KI TEKMUJEJO IN TEKMUJEJO IN ENA NAJMOČNEJŠA ZMAGA, SAMO ENA, IN TI DA DOJENČKA
mislim da ni potrebno povedati,, da sva samo izbuljila oči. ja od kje ti pa to??? in mali pravi da je bila v vrtcu na obisku zdravnica, ki dela z dojenčki in jim je to vse razložila
kak so posrečeni tile otročički..kak si zapomnijo vse, pa so tak mali. Tista z božičkom je tudi dobra
Dobro jutro!
Mala je šla v vrtec (po 4 tednih

), kak dolgo bo noter bomo še videli. Upam, da bo zdržala kakšen teden, dva. Me pa malo skrbi, ker je v tem času, ko je ni bilo en fantek na novo prišel..sicer se poznamo, hodimo skupaj na kavice, ampak jo mali vedno tepe. Pač ne zna lepo z njo. Upam, da bo v vrtcu drugačen. Bo pa danes malo tečna verjetno, ker si je zdaj čisto ritem spremenila..spat je hodla ob polnoči (včeraj celo ob pol 1), zbudila pa sem jo ob pol 8. Ponavadi pa je šla spat ob 9, pa se je ravno 7.20 sama zbudila.
Včeraj sem naredila solato, kaki užitek je to jest

danes pa čakam na biftek. Me je kar strah, ko bom mela pregled kaj bo tehtnica pokazala
Spat sem šla ob pol 2, sem se premetavala in premetavala, pa mali je brcal, pa še več premetavala, pa pogledam na uro in je bila 4.37

potem sem malo zaspala, sem se spet premetavala, še me je v ledvenem delu nekaj začelo bolet (upam da si nisem prehladla česa), sem se hitro šla oblečt (ponavadi spim samo v sp. hlačkah in majci), potem pa sem itak mogla tamalo zbudit in zrihtat. Pa še spat nemorem it nazaj
Mah bluzim že..to pa se zgodi če imam preveč časa