Pozdravček vsem februarkam!
Kot prvo zdravo in srečno 2011 vsem
. Po eni strani sem vesela, da je konec raznikov in da se bodo zadeve počasi vrnile v stare tire, ker je bilo noro, kuhanje, peka, obiski, pospravljanje... Zvečer sem že ob osmih bila kot izžeta cunja
Kilogrami pa so tudi šli fino gor; do zdaj +15... Se pozna, da so bili vmes prazniki
Čestitke lil za dve čudoviti punci
; ja, počasi prihaja tudi naš čas... Samo da ste vse tri vredu...
Myšika, jaz sem si nabavila sling, od Hoppediz, preko www.da-da.si. Mi je enkraten, naučila pa sem se ga tudi vezati. Sploh ni tako zapleteno kot se zdi... So pa jih imeli znižane za 20%; malo poglej, mogoče so še vedno... a zdi se mi najbolj praktičen od vseh teh pripomočkov za nošenje, ker je uporaben praktično od rojstva, omogoča pa tudi mislim da nekih 5 načinov nošenja, pa tudi hrbet in ramena najmanj trpijo... Je priložena cela knjigica navodil za zavezovanje, vse tudi slikovno prikazano. Imam tudi njihove modrčke in so res res enkratni... PA tudi ful so pohvaljeni tule na forumu.
Teyla, pri meni tampon in probiotični jogurt pomagata, ampak samo v primeru, če se vnetje oz. glivice še niso ful razpasle, torej če ujameš vnetje čisto na začetku, ko se komaj začne kuhati... Sem pred leti imela res ful ful težav z glivicami; in ko so enkrat tu, mi je pomagal samo Canesten. Tako da če je že hudo, idi raje do G in se ne pacaj, kot sem se jaz z vsemi mogočimi domačimi žavbami, pomagala pa ni nobena.... Od takrat dalje pa ko samo začutim srbečico, takoj tampon in jogurt in sem ok. Zdaj že par let nimam nekih težav s tem; že trkam... MOdrček kot povedano imam od da.-da, velikost izbrala po njihovi tabeli in je kot ulit, sem pa tudi prepričana, da bo prav tudi po porodu, ravno zaradi materiala iz katerega je narejen.
tamy82, glede ustrezne velikost pa najbolje, da pišeš na njihov mail, tako sem jaz naredila in so mi super svetovali...
IsabellaLana, jaz vsa barvna oblačila perem skupaj, ne glede na barvo... Prvič bom prala barvna na 60, bela bom skuhala, potem pa v nadaljevanju barvna na 40, razen če bo kaj ful umazano.
Drugače počutje super, upam, da še nekaj časa ne bom šla roditi
Naj bo punca na toplem še nekaj časa
Pa prvorodke, nič naj vas ne bo strah poroda. Je bolečina, ampak se da preživeti, nagrada pa je itak nekaj najlepšega. Bolj kot si sproščen, lažje je vse skupaj...
Se beremo... Zdaj po praznikih spet redno....